NESTAŠNA BALIE

Starija kćerkica Elle Dvornik roditeljima zadaje nove glavobolje; evo što radi kada svi utonu u san

20.05.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Mama Ella Dvornik, otkako je na svijet donijela svoje drugo dijete, kćerkicu Lumi Wren, ima pune ruke posla. Briga oko trogodišnje Balie i tromjesečne Lumi jedina su joj okupacija u posljednje vrijeme

Poput mnogih roditelja, Ella Dvornik postepeno se susreće s raznim preprekama koje djeca stavljaju pred nju. Sada se mlada mama požalila što ju najviše muči kod starije kćerkice Balie Dee, te zašto je posljednjih dana toliko u strahu.

Putem Instagram story objave podijelila je s tisućama svojih pratitelja da Beli noću mjesečari, te potanko ispričala što sve zna raditi dok ostali ukućani spavaju. Ujedno je zatražila i savjet iskusnijih roditelja.

'Mjesečare li vaša djeca?', prvo je upitala Ella, a potom opisala svoje dosadašnje iskustvo s nestašnom nasljednicom.

'Znači Balie izađe iz kreveta, upali sva svjetla u stanu, dođe do našeg kreveta, upali svjetlo i gleda nas i onda ju ja vratim u sobu i legnem u krevet i ona zaspi kao da ništa nije bilo. Počela sam zaključavati sve sobe u stanu i stan, svaku noć jer mi je pre creepy to mjesečarenje. Osim tih creepy momenata, inače samo posjedne i vrišti i nakon minuti legne i zaspe. Nekad se izdere mama i kad ja dođem ona spava', kazala je začuđena mama koju ova pojava izuzetno straši.

Mnogi njezini pratitelji ispričali su joj i svoja iskustva, te s njom zaključili kako ova pojava nije bezazlena te treba pripaziti da se djetetu nešto ne dogodi tijekom mjesečarenja.

Ella je na koncu zaključila: 'Razmišljala sam Balie kupiti normalan krevet, ali nakon ovih ekspedicija mislim da ću joj morati staviti rešetke.'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ljubi da ne boli ❤️

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)