njihov veliki dan

Sretna i zaljubljena: Nataša Janjić Medančić pokazala fotografiju s početka veze sa suprugom

02.05.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Splitska glumica za ortopeda iz Istre se udala 21. prosinca 2018. i to u tajnosti, a sretnu vijest je otkrila tek nekoliko dana kasnije. Najnovijom objavom na društvenim mrežama dokazuje kako se njih dvoje, a ni njihova ljubav, nisu mijenjali kroz godine

Nataša Janjić Medančić svojim je prijateljima i fanovima dala na znanje da ona i suprug Nenad Medančić odlaze na novo putovanje, a čim su stigli na odredište pala je prva objava. I to ljubavna kroz koju je otkrila gdje će uživati narednih dana.

'2024. vs. 2018. Barcelona, isto mjesto, šest godina i dvoje djece nakon. Mi isti', napisala je glumica uz dvije fotografije. U sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

'Prava definicija ljubavi utjelovi se kad dobiješ djecu. To je jedino pravo davanje bez očekivanja i bilo kakvih uvjeta, a tada i naučiš da je kao takva moguća i da postoji. Da su njezine granice beskonačne. Neminovno se preseli i na partnerski odnos i oplemeni ga', izjavila je ranije za tportal.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Koliko zajedno uživaju Nataša na društvenim mrežama ne skriva, a par često putuje van Hrvatske. Nedavno su zajedno uživali na odmoru u Zanzibaru.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs