u zanzibaru

Nataša Janjić uživa na jednom od najposebnijih svjetskih lokaliteta

08.03.2024 u 12:31

Bionic
Reading

Popularna je splitska glumica krajem veljače otputovala u Zanzibar, a otada ne krije koliko ju iz dana u dan oduševljava ova daleka i mnogima relativno nepoznata destinacija. Posjetila je i jedan poseban bazen, a to će kupanje pamtiti čitavog života

Jedna od najpoznatijih domaćih glumica ovih dana svima 'vadi mast' fotografijama iz dalekog Zanzibara u koji je otputovala sa svojom obitelji. Nataša Janjić Medančić prvi se put upustila na 'ljetovanje usred zime', a na svom Instagram profilu s pratiteljima dijeli oduševljenje ovim dijelom afričkog kontinenta.

Sa svojom je djecom i suprugom Nenadom istražila razne prirodne ljepote, a posebno su je oduševile brojne pješčane plaže i vedri gostoljubivi ljudi koji su ih dočekali širokih osmjeha. Na njezinom se Instagram profilu mogu pronaći razni osvrti na ovo prekrasno putovanje koje je glumicu, kako kaže, podsjetilo da je 'imati malo nekad dovoljno'.

Osim prekrasnih plaža te nacionalnih parkova, posjetila je i Maalum, jedinstveni prirodni bazen koji svojom ljepotom i unikatnošću privlači brojne sretnike koji doputuju na ovaj dio svijeta.

'Ovo je bila najhladnija voda, najsličnija Jadranu. U čudesnom rezervatu, u bazenu koji je napravila priroda, a oplemenili ljudi', napisala je Splićanka pozirajući u efektnom narančastom kupaćem kostimu.

jesenski party

Potegnuli do Dalmacije: Topla dobrodošlica i ugodno druženje poznatih u Zadru

Pogledaj galeriju