neustrašiva

Biste li se vi to usudili? Nataša Janjić Medančić zaintrigirala zadnjom objavom

03.04.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Pogled na zmije, radilo se o bezazlenim bjelouškama ili opakijim udavima i crnim mambama, većinu ljudi ispunjava strahom i užasom. No, ne i našu glumicu

Strah od zmija spada u najčešće strahove i to zbog toga jer su zmije dosta nepredvidljive životinje, hladne na dodir is njima se i ne možemo tako lako povezati s njima kao s drugim životinjama, no Nataša Janjić Medančić je pokazala da je ona jedna od onih neustrašivih.

Sa svojim suprugom Nenadom Medančićem i njihovim mališanima posjetila je Izložbu zmija & papiga, a ondje je među ostalim držala nekoliko zmija u rukama, te pozirala s jednom koja ju je, kako je rekla na snimci, 'pritegnula' oko vrata.

'Nijedna životinja nije stradala u ovom videu… a mi smo također preživjeli', opisala je video kojeg je objavila na Instagramu, a neki od pratitelja su pohvalili njezinu hrabrost.'Hrabra si svaka ti čast ja nebi nizašto zmiju oko vrata držala!', 'Ajme...nikada to ne bih', pisali su joj.

Inače, glumica je krajem veljače otputovala u Zanzibar na kratki odmor, a trenutno se sprema za nove izvedbe hvaljene predstave 'Tere i Luce' u režiji Marka Torjanca u kojoj igra s Anjom Šovagović Despot.

  • +4
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic