KRV NIJE VODA

Srednja kći Suzy Josipović Redžepagić prava je ljepotica, ali manekenstvo je baš i ne zanima

29.08.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Poduzetnica i autorica jedne od najprodavanijih domaćih kuharica te nekadašnja manekenka, ponosna je mama triju kćeri od kojih se ne zna koja je ljepša. S jednom od njih, srednjom kćeri Hannan, Suzy Josipović Redžepagić pojavila se na modnom događanju, a 21-godišnjakinja je plijenila pažnju svojom pojavom

Lijepa Hannan Redžepagić poput mame koja je magistrirala ekonomiju, na četvrtoj je godini studija Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

'Odlična je studentica, sve je redovno položila, vrlo je odgovorna i ozbiljna. Nedavno je snimila reklamu za Hrvatsku turističku zajednicu, nosila je nekoliko revija, ali je taj posao ne zanima. Kad je bila u sedmom razredu osnovne škole dobila je ponudu da ide snimati jako dobro plaćenu reklamu u Beograd, no tata joj to nije dopustio. Ima svoju kućicu AperEATivo na Food Film festivalu već nekoliko zadnjih godina na kojoj prodaje Cubano sendviče. Jako sam ponosna na nju', ispričala je za tportal Suzy Josipović Redžepagić.

Moda me oduvijek zanimala, ali kao hobi, ne kao posao. Na portalu Wall.hr uređujem i pišem beauty i fashion članke, a kako trenutno studiram još ne znam što ću točno raditi. Za sada pomažem mami i sestri oko organizacije festivala i trenutno se nalazim u obiteljskom poslu', kaže Hannan Josipović. Njezino srce zauzeto je već pet godina.

View this post on Instagram

🌅

A post shared by ʜᴀɴɴᴀɴ ʀᴇᴅᴢᴇᴘᴀɢɪᴄ (@hannan_r) on

Sa sestrama Sarah i Tarom super se slaže, a Hannan i Tara nerijetko čuvaju Sarahinog sinčića Maka koji se rodio početkom lipnja.

View this post on Instagram

💬

A post shared by ʜᴀɴɴᴀɴ ʀᴇᴅᴢᴇᴘᴀɢɪᴄ (@hannan_r) on

View this post on Instagram

🎴

A post shared by ʜᴀɴɴᴀɴ ʀᴇᴅᴢᴇᴘᴀɢɪᴄ (@hannan_r) on