HILARIA BALDWIN

Supruga Aleca Baldwina objavila fotografiju 12 dana nakon poroda pa izazvala bijes javnosti

02.06.2018 u 21:47

Bionic
Reading

Nakon posljednje objave na njezinom Instagram profilu, čini se kako više niti jedna žena ne želi čuti savjet o vraćanju o top formu od Hilarie Baldwin, jer je dotična dama izazvala veliki bijes. Supruga glumca Aleca Baldwina i instruktorica joge, prije gotovo dva tjedna je rodila svoje četvrto dijete, a sudeći po fotografiji prije i poslije poroda, 34-godišnjakinja izgleda kao da niti nije bila trudna

'Svako tijelo je drugačije, no vjerujem da svemu puno pridonosi i ostajanje u formi, čim je duže to moguće. Postojalo je toliko trenutaka kada, tijekom trudnoće, zaista nisam više željela vježbati, morala sam samu sebe tjerati. Upornost mi je pomogla kroz puno toga jer tijelo traži svoju pažnju i kretnju.

Vježba je itekako važna za cirkulaciju, vaše zdravlje, sreću i snagu. Jučer sam i sama napokon počela ponovno vježbati - polako i smireno, ništa divlje. Svaki porod je drugačiji, a vaš će vam doktor dati najbolji savjet kada možete krenuti. Kada dobijete zeleno svjetlo, budite strpljive', napisala je ispod spojene dvije fotografije Hilaria Baldwin na kojima pozira svega nekoliko dana prije poroda te 12 dana nakon što je rodila svoje četvrto dijete.

I dok su joj neki čestitali na hrabrosti, komplimentirajući joj kako izgleda savršeno, drugi su je napali smatrajući da promovira nerealistične ciljeve svega nekoliko dana nakon poroda, nešto što ne uspijeva svakoj ženi.

  • +11
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sretna sam što u doba kada sam rodila sina nisu postojale društvene mreže, jer bi se vjerojatno ubila nakon što bi vidjela ovaj post', napisala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala: 'Ovo nije dobra poruka koju šalješ novim mamama, premršava si i izgledaš nezdravo.'

Budući da se Hilaria još uvijek oporavlja i od upale pluća koja ju je zadesila, mnogi smatraju da je vrlo neodgovorno od njeg da je već krenula trčati, budući da oporavak od te bolesti traje najmanje 10 do 14 dana.