NERASKIDIVA VEZA

Sreća najveća: Novo slavlje u obitelji Marina Čilića

16.10.2019 u 15:11

Bionic
Reading

Početkom mjeseca proslavljeni tenisač je putem društvenih mreža potvrdio ono o čemu se duže vrijeme šuškalo, da će postati tata. Marin Čilić i njegova supruga Kristina ovih dana slave svoju ljubav koja traje već deset godina

Naša teniska zvijezda Marin Čilić ne objavljuje često fotografije iz privatnog života no svaki put kad to napravi pokaže koliko voli svoju godinu dana mlađu voljenu ženu. Zajedno su već 10 godina, a upoznali su se u Dubrovniku, na meču naše Davis Cup reprezentacije, gdje je Kristina Milković radila kao hostesa. Sportaš iz Međugorja ponosno je na Instagram storyju pokazao dijelić slavlja te kako su izgledali na početku veze.

Marin i Kristina u braku su preko godinu dana. Njihovo vjenčanje 28. travnja prošle godine proglašeno je svadbom godine, a o fešti u Cavtatu i dubrovačkom Revelinu dugo se pisalo. Poduzetnica iz Cavtata nakon otkaza otvorila je vlastitu tvrtku te se posvetila humanitarnom radu u suprugovoj zakladi. Uz Marina je bila kada je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, kao i prvi US Open 2014. godine. S tribina kao vjerna navijačica ga uvijek bodri.

Radosnu vijest o prinovi tenisač je javnosti obznanio preko Instagrama, objavivši fotografiju na kojoj pozira s dječjim kolicima uz opis koji je raznježio njegove pratitelje.