ŠTO ĆE DOMAĆINI REĆI?

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll Vatrene bodri u oskudnijem izdanju; haljinica otkriva malo previše

27.11.2022 u 15:33

Bionic
Reading

Nakon utakmice Hrvatske protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu, dospjela je na naslovnice zbog svoje haljine inspirirane hrvatskom zastavom. Sada je pozirala u drukčijem modelu s bijelo-crvenim kvadratićima

I dok se s nestrpljenjem iščekuje njezino izdanje za utakmicu naše reprezentacije s kanadskom, Ivana Knoll je na Instagramu uputila podršku Vatrenima.'Idemo, Hrvatska'. Influencerica koja je nedavno dobila i američku vizu za tu je prigodu odjenula haljinu visokog struka s naglašenim dekolteom i lepršavim donjim dijelom. Svojim objavama iz Katra već je izazvala brigu za vlastitu sigurnost.

'Najseksepilnija navijačica Svjetskog nogometnog prvenstva razbjesnila je lokalno stanovništvo u Katru i riskira biti uhićena zbog strogih zakona zemlje dok pozira u raskošnom kupaćem kostimu u Dohi', pisao je Daily Mail.

  • +14
Ivana Knoll na utakmici protiv Kanade Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

I nova objava bi ponovo mogla izazvati žestoke reakcije budući da za žensku populaciju u Kataru vrijede stroga pravila ponašanja, što uključuje i pravila oblačenja, a to među ostalim znači i da im gornji dijelovi i haljnine moraju pokriti ramena, grudi i koljena.

Prije toga Knoll je objavila fotografiju na kojoj pozira u moru u minijaturnom navijačkom badiću i poručuje: 'Čuvajte se Kanađani'.

  • +3
Ivana Knoll Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX