KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

Splitska dizajnerica pokazala koliko nalikuje svojoj majci

01.02.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Iako je Rim posjetila prije Grčke, gdje je sa kćerkom Zorkom otišla u posjet mlađem bratu Antoniu Asanoviću i njegovoj djevojci Silviji Kalinić, Anamarija Asanović tek je naknadno objavila jednu fotografiju. Naime, snimivši se ispred popularne Fontane di Trevi, splitska dizajnerica se prisjetila da se na istom mjestu, u doba kada je bila stara kao ona, fotografirala i njezina majka Katarina, a spojivši svoju fotografiju s onom svoje majke, pokazala je njihovu neodoljivu sličnost

Anamarija Asanović, splitska modna dizajnerica, ovih dana sa svojom kćerkom Zorkom putuje po Europi. Posjetila je brata Antonia, koji je nedavno preselio u Grčku gdje je odlučio nastaviti svoju nogometnu karijeru, ali i Rim i poznatu Fontanu di Trevi ispred koje se fotografirala.

Sa Zorkom je Anamarija prvo posjetila Italiju, odnosno Rim...

... a potom je i brata Antonija u Grčkoj

Upravo ta fotografija podsjetila je Anamariju na neka prošla vremena, pa je u starim albumima pronašla fotografiju svoje majke Katarine, snimljene na istom mjestu. Dizajnerica je odlučila spojiti te dvije fotografije, te je uz njih napisala: 'Na istom mistu, u istim godinama.' Uspoređujući ih, vidi se neodoljiva sličnost majke i kćeri, a jedina je razlika u boji kose. Dok Katarina Asanović ima dugu plavu kosu i šiške, njezina kćer ima prirodnu tamosmeđu.

Na istom mistu u istim godinama #likemomlikedaughter #lovemymom #fontanaditrevi #roma

Fotografiju objavljuje Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Mamina slika i prilika: Anamarija Asanović i njezina majka Katarina

Za boravka u Grčkoj, Anamarija i njezina Zorka, koja će za manje od mjesec dana proslaviti svoj prvi rođendan, uživale su u tamošnjim ljepotama. Njihov vodič bio je Anamarijin mlađi brat Antonio Asanović, koji nije mogao dočekati da mu sestra i nećakinja stignu u posjet, koje su mu ujedno bile i prvi gosti u Grčkoj. Jednom od fotografija, objavljenom na nogometaševom Instagramu, pokazali su kako je malena Zorka već prohodala, a u šetnji su je jedino ometale strme ulice grada.

Prvi i najsladji gostii❤❤ #zorka @aanamarijaa

Fotografiju objavljuje Antonio Asanovic (@asanovic_antonio)

'Prvi i najslađi gosti', napisao je Antonio ispod fotografije sa Zorkom

Malo nas uzbrdica jebe???❤

Fotografiju objavljuje Antonio Asanovic (@asanovic_antonio)

Iako još nema godinu dana, malena Zorka već samostalno hoda