party u londonu

Spice Girls ponovo na okupu: Zapjevale na proslavi 50. rođendana Victorie Beckham

21.04.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica obilježila je ulazak u peto desetljeće. Njezinu raskošnu svečanost, svih pet Spajsica otpjevale su jednu od svojih hit pjesama za zvjezdane goste, a sve je uhvatio kamerom David Beckham

Prije svog rođendana, Victoria Beckham se osvrnula na evoluciju svoje karijere u poruci koju je podijelila na Instagramu. 'Dok se pripremam za ulazak u 50-e (u štiklama, naravno!), osjećam se nevjerojatno blagoslovljeno što sam dosegla ovaj prekretnički trenutak'.

Rekla je da se osjeća 'ispunjeno i duboko zadovoljno ne samo kao žena, već i zbog toga koliko su daleko došli mnjezini modni i kozmetički brendovi'. U velikom stilu dočekala je 50. rođendan, a posebno je zbog svega bio uzbuđen njezin suprug David Beckham.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Bivšeg nogometaša moglo se vidjeti s velikim osmijehom na licu dok mu je supruga s ostatkom sastava Spice Girls izvodila nekoliko plesnih točaka pjevajući stihove hitova kojima su nekad žarile i palile.

Victoria je također podijelila snimku i napisala da je to bila 'najbolja noć ikada'. 'Sretan mi rođendan! Puno vas sve volim uz hashtag 'SpiceUpYourLife', poručila je. Pratitelji su odmah pohrlili s komentarima kako bi podijelili svoja razmišljanja o ponovnom okupljanju, a jedan je napisao: 'Trenutak koji je cijeli planet čekao.' Komentiralo se kako je 'David Beckham super groupie' te kako je za fanove ovo 'najbolji dan u njihovim zajedničkim životima'.

  • +2
Spice Girls na okupu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, ženski bend Spice Girls osnovan je 1994. godine te je bio na sceni šest godina. Bend se raspao 2000. godine, no od tada su se nekoliko puta vraćale na turneju koja je iznova okupila njihove fanove.

Ginger Spice

[FOTO] Nekad je bila seks bomba i osvajala top ljestvice sa pop senzacijom Spice Girls, a danas izgleda totalno neprepoznatljivo

Pogledaj galeriju