skandal i dalje trese

Spajsica Geri Halliwell šokirana porukama koje je njezin suprug slao kolegici

02.03.2024 u 15:03

Bionic
Reading

Došlo je do preokreta u skandalu koji potresa Formulu 1 - Geri Halliwell se nije željela naći sa svojim suprugom Christianom Hornerom u Bahreinu, ali su je nagovorili članovi njegove obitelji

Nekadašnja članica grupe Spice Girls i njezin suprug odahnuli su u srijedu, kada je vodstvo Red Bulla oslobodilo Christiana Hornera optužbi za nedolično ponašanje.

Ipak, 24 sata kasnije, dok je Geri Halliwell letjela prema Bahreinu da bi se našla sa svojim suprugom i pružila mu podršku, svjetlo dana ugledale su inkriminirajuće poruke upućene ženi koja se požalila na njegovo nedolično ponašanje.

Halliwell je navodno doživjela živčani slom kada je sletjela u Bahrein i otkrila da su njegove poruke s aplikacije WhatsApp preplavile društvene mreže.

Prijatelji zvijezde, za koju se smatra da je poznavala ošetećenu stranu, rekli su da su zabrinuti za Halliwell s obzirom na to da se činila krhkom kada su je prije nekoliko tjedana vidjeli.

  • +7
Geri Halliwell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Sebastien Courdji

Prema navodima nekoliko izvora, Halliwell, koja se Hornerom ima sedmogodišnjeg sina, se osjeća izdano i kao budala. Čini se da je bila čvrsto odlučila izbjeći sastanak sa suprugom, no navodno ju je Hornerova majka nagovorila na suprotno, da bi pokazala solidarnost prema njemu u očima javnosti.