NE KRIJE PONOS

Konačno je na tronu: Ova naslovnica dokaz je da Victoria Beckham napokon zna što radi

26.01.2024 u 18:19

Bionic
Reading

Iako je do sada krasila naslovnice najprestižnijih modnih časopisa, Victoriji Beckham ovih je dana stiglo i najveće priznanje, nakon što je zasjala na naslovnici ni manje ni više nego Financial Timesa

Nekadašnja Spajsica, koja već godinama gradi svoje modne carstvo, napokon je dobila priznanje koje je godinama željno iščekivala. 49-godišnja Victoria Beckham odabrana je da krasi najnoviju naslovnicu prestižnog Financial Times HTSI magazina.

Ta čast pripala joj je jer je njezino modno i beauty carstvo napokon krenulo uzlaznom putanjom, te je prošlu godinu završila s profitom nakon niza financijskih neuspjeha.

Odjevena u predimenzionirani džemper i crne lakirane cipele, 49-godišnja Victoria sjedi prekriženih nogu i gleda u daljinu, a trenutak je uhvatio fotograf Nathaniel Goldberg.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Gledajući unatrag, Victoria ne može sakriti zadovoljstvo što je napokon njezinom brendu krenulo, pa je uz objavu naslovnice na svom Instagram profilu napisala: 'Tako sam ponosna na to gdje smo danas...'

Inače, još je u listopadu za francuski Vogue priznala kako je njezin brend, 15 godina od pokretanja, napokon počeo zarađivati, zbog čega nije krila zadovoljstvo.