POZDRAVI IZ TIROLA

Sonja Kovač provocira fotografijom iz kade: 'Pogodite koji sam stajling odabrala danas?'

12.12.2019 u 10:59

Bionic
Reading

Naša vjerojatno najpoznatija influencerica, koju na Instagramu prati više od 456 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, oduševila je sve najnovijom objavom snimljenom na putovanju. Ovoga puta njezina destinacija nije bio neki egzotični otok ili neka svjetska metropola, već snijegom okovani Tirol

'Pogodite koji sam stajling odabrala danas? Vrijeme je za pjenušavu kupku.' Napisala je to na svom Instagram profilu influencerica Sonja Kovač i objavila fotografiju snimljenu s leđa, a na kojoj pozira u pjenušavoj kupki visoko podignutih nogu, s pogledom na snijegom ukrašenu prirodu.

Sonja Kovač trenutno s dečkom Goranom Mandićem boravi u Austriji, točnije u bajkovitom Tirolu, a to je putovanje zapravo bio njegov rođendanski poklon. Budući da je nju za njezin rođendan iznenadio putovanjem na egzotične Havaje, Sonja se odlučila za zimsku idilu.

Kako uživaju tamo, zajedno sa svojim kućnim ljubimcem, malim pomerancem, pokazala je u brojnim Instagram Storyjima, gdje je kratkim video snimkama pokušala dočarati tu idilu u kojoj se nalaze.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL