BRIGA ZA RONNIEJA

Snaha Tine Turner otkrila koji je bio najveći strah kraljice rock'n'rolla

28.05.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Tek sada, nakon smrti Tine Turner, njezina je snaha Afida Turner otkrila najveće strahove svoje svekrve, priznavši kako je upravo zbog svog pokojnog sina, Afidinog supruga, Ronnieja Turnera brinula najviše

Iako sada svi koriste 'svojih pet minuta slave' kako bi se pojavili u medijima makar i zbog smrti kraljice rock'n'rolla, ne možemo si lagati da mnogi od tih istupa ne intrigiraju javnost.

Posljednja u nizu oglasila se Afida Turner, supruga pokojnog Ronnieja Turnera, sina Tine Turner koji je preminuo samo pet mjeseci prije svoje majke. Afida je otkrila kako se pokojna kraljica rock'n'rolla najviše brinula da će Ronnie postati zlostavljač baš poput svog oca Ikea Turnera, koji je nju zlostavljao tijekom braka.

Afida Turner bila je u braku s Ronniejem Turnerom od 2007. pa sve do njegove smrti na samom kraju 2022. godine, a sada je dala intervju za britanski Daily Mail u kojem je rekla: 'Ponekad mi je znala govoriti: 'Ne želiš ostati uz njega. On će biti baš isti kao njegov otac'.'

  • +20
Tina Turner Izvor: Profimedia / Autor: Buena Vista Pictures/courtesy E / Everett / Profimedia

Ike Turner preminuo je u 76. godini života, 2007. godine, predoziravši se drogom, a tijekom 14 godina provedenih s Tinom Turner prema njoj je bio nasilan, što psihički, što fizički. Njegovo ponašanje i zlostavljanje dovelo je pjevačicu do pokušaja samoubojstva 1968. godine, kada je popila previše tableta Valiuma.

Francuskinja Afida, koja je i sama pjevačica, priznala je kako je u počecima njihove veze Ronnie pokazivao probleme u ponašanju. 'Isprva je bio baš kao i njegov otac, a onda se popravio', otkrila je Afida Turner dodavši kako mu je zaprijetila da neće ostati s njim nastavi li se tako ponašati.

Tina Turner u Dubrovniku 2012. Izvor: Cropix / Autor: Dulist.hr / CROPIX

'Uistinu se trudio zadržati me. U počecima to je za njega bilo jako teško jer ja nisam željela više biti s njim', priznala je Afida i potom rekla kako je Ronnie imao sukobe i sa zakonom - od uhićenja zbog droge pa sve do toga da je imao problema s alkoholom kada su se upoznali. Upravo zahvaljujući njoj prestao je piti i krenuo je u teretanu.

Ronnie Turner preminuo je u 62. godini života nakon komplikacija nastalih zbog karcinoma debelog crijeva.