TEŠKI TRENUCI

Smrt Tine Turner otvorila je neke stare rane koje je obitelj godinama pokušala 'pokrpati'

01.06.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Prošlo je tjedan dana otkako je glazbeni svijet ostao bez istinske dive, 83-godišnje kraljice rock'n'rolla Tine Turner, koja je iza sebe ostavila brojnu obitelj, s kojima, zapravo, nije niti bila bliska

Čini se kako članovi obitelji Tine Turner ne žele da ona, u pravom smislu riječi, počiva u miru. Dane od njezine smrti koriste kako bi svijetu otkrili nepoznate detalje, a isplivali su i neki zanimljivi podaci o obiteljskim odnosima koji se do njezine smrti nisu uspjeli popraviti.

Tina Turner imala je četvoricu sinova - dva biološka i dva posvojena sina. Craig i Ronnie Turner bili su njezini biološki sinovi, koji su preminuli prije nje, a nadživjeli su je Ike Turner Jr. i Michael Turner, koje je posvojila s prvim suprugom, Ikeom Turnerom.

Glazbena diva svoje posljednje godine života provela u Švicarskoj sa svojim drugim suprugom Erwinom Bach, živeći mirnim životom u Villi Algonquin vrijednoj 76 milijuna dolara. Kontakt s većinom članova obitelji izgubila je odavno, a upravo oni sada žale što nisu pokušali nešto prije negoli je postalo prekasno.

  • +20
Tina Turner Izvor: Profimedia / Autor: Buena Vista Pictures/courtesy E / Everett / Profimedia

Svog prvog sina Craiga dobila je s Raymondom Hillom, pratećim pjevačem Ikea Turnera, kojeg je pjevačica rodila kada je imala 18. Nakon toga udala se za Ikea koji je odmah posvojio Craiga, a uskoro su dobili i zajedničko dijete - sina Ronnieja. Baš kao što je Ike posvojio njezinog sina iz propale veze, tako je i Tina posvojila Ikeove sinove koje je dobio s bivšom suprugom Lorraine Taylor, Ikea Jr. i Michaela.

Kada je riječ o unucima, djeci njezinog sina Ronnieja, Raquel i Randy, njih Tina nije nikada upoznala, baš kao ni svoje praunuke, djecu Raquel Turner, Tysona i Tyresea. Zanimljivo je da je upravo Raquel naslijedila od bake prelijep glas, no nikada nije postigla karijeru kraljice rock'n'rolla.

Tina Turner u Dubrovniku 2012. Izvor: Cropix / Autor: Dulist.hr / CROPIX

I dok Craig i Ike Jr. nisu imali djece, Michael ima kćer Tiffany Turner-Dukes koja pak ima troje djece, kćer Marli i sinove Amarija i Giannija. Tiffany je inače dizajnerica nakita, osnovala je neprofitnu organizaciju za borbu protiv zlostavljanja i aktivna u pomaganju djeci s autizmom. Uz sve to je i glazbena producentica, a Tina nije upoznala ni njezinu djecu.