GIGI HADID

Slavnoj manekenki bliži se termin poroda pa je odlučila sve počastiti senzualnim fotografijama i napokon pokazati svoj trbuščić

27.08.2020 u 12:42

Bionic
Reading

Dugo vremena trudnoću je skrivala od javnosti, kao i svoj trudnički trbuščić te jednostavno uživala u novom stanju u krugu svoje obitelji. Povukla se iz gradske vreve na selo k majci Yolandi Hadid i sve brige stavila iza sebe. Sada, mjesec dana prije poroda, Gigi Hadid stala je pred kamere i pokazala kako izgleda

Do rođenja prvog dijeteta, koje očekuje sa svojim dugogodišnjim dečkom Zaynom Malikom dijeli je još svega nekoliko tjedana, pa je Gigi Hadid iskoristila ovu priliku kako bi ovjekovječila svoje stanje pred profesionalnim fotografima.

Stigla je na set te stala pred objektiv modnih fotografa Liugija i Ianga, a vizažistica Gabriella Karefa-Johnson pripremila ju je za senzualne fotografije koje će ostati kao vječna uspomena mladoj ljepotici.

Crno- bijele snimke na kojima 25-godišnjakinja ponosno pokazuje svoj poveći trudnički trbušćić ispod prozirnih haljina iz profila, osvanule su potom na njezinom službenom Instagram profilu i naprosto oduševili brojne obožavatelje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

growin an angel :)

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Zgodna Amerikanka uskoro će dočekati svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj još nije otkrila ime.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

7.26.20 🕊

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

O trudnoći nije mnogo govorila u medijima, a čak se povukla iz New Yorka gdje živi, majci na selo.

Zbog pandemije koja je uslijedila mnogi su joj se planovi promijenili, no Gigi tvrdi kako joj je pauza zapravo sjajno došla u ovom trenutku.

‘Vijesti o trudnoći u normalnim bi okolnostima mnogo drugačije najavila fanovima i javnosti, ali s druge strane bilo je divno uživati u prvim trenucima ovog stanja bez ikakvog pritiska i stalnog ometanja’, rekla je.

Mnogi su joj zamjerili što je dugih šest mjeseci skrivala svoj trubuh, no Gigi tvrdi kako je sve stvar kuta slikanja te odabira široke odjeće u kojoj se osjeća najugodnije.