zgodni ‘sapuničar‘

Slavni Turčin iz serije 'Miriše na ljubav' boravio je u 'susjedstvu', pokazao fotografije sa snimanja

17.10.2022 u 23:11

Bionic
Reading

Ljubiteljima sapunica sigurno ispod radara nije prošao Kerem Bürsin, kojeg gledatelji trenutno prate u ulozi arogantnog Serkana Bolata u seriji koja se prikazuje na RTL-u. Jedan od najpoznatijih i najtraženijih turskih glumaca koji ima horde obožavateljica, nedavno je nekoliko dana proveo u Crnoj Gori

Glumac i producent Kerem Bürsin podijelio je sa svijetom da je u Boki kotorskoj na jahti snimio modni editorijal. Odala ga je menadžerica Gunfer Gunaydin koja je na Instagram storyjima u vrijeme kad je bio u Crnoj Gori objavila više fotografija.

Sad kad su fotografije objavljene u časopisu Harper’s Bazaar Türkiye, s obožavateljima je podijelio više prizora nastalih na tom snimanju uz koje je opisao: 'Kakvo snimanje! Sjajan tim, super mjesto, odlično vrijeme! Nadam se da ćete uživati u fotkama… jer mi svakako jesmo (Također mi se jako sviđa kako me je Can Buyukkalkan odlučio snimiti dok se presvlačim i to je objavljeno u časopisu!) Potpuno divlje i oslobađajuće'.

Podsjetimo, zahvaljujući intrigantnoj ljubavnoj priči, odličnoj glumačkoj postavi i sjajnoj produkciji serija 'Miriše na ljubav' je privukla pozornost gledatelja diljem svijeta. Kerem u seriji glumi s bivšom djevojkom, 28-godišnjom Hande Erçel koju je upoznao na snimanju te serije.

  • +4
Kerem Bürsin Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia