o njima se govori

Nazivaju ih nasljednicima Šeherzade i Sulejmana: Hande Erçel i Kerem Bürsin osvojili su i domaće gledatelje

08.08.2022 u 15:25

Bionic
Reading

Mlade turske zvijezde skupa su zaigrale u nekoliko serija, a publika ih je najviše zapazila upravo u ljubavnoj komediji 'Miriše na ljubav' (Sen Çal Kapımı) koja se trenutno emitira na RTL-u. Riječ je o seriji čiji je rejting, zahvaljujući zanimljivoj ljubavnoj priči, njihovim komičnim te simpatičnim situacijama i odličnim glumcima, stalno u porastu

Malo tko je mogao predvidjeti ekspanziju popularnosti turskih serija. No posljednjih desetak godina postale su neizostavan dio televizijskih programa televizija diljem svijeta. Glumci koji se pojavljuju u njima brzo osvajaju obožavatelje, a kod nas trenutno svi luduju za glavnim junacima serije 'Miriše na ljubav'.

Kerem Bürsin i Hande Erçel, zvijezde tog globalnog televizijskog hita svoj su ljubavni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te postali jedan od najomiljenijih parova publike, ali i tabloida. Mnoge su podsjetili na burnu ljubavnu priču glumačkog para Berguzar Korel i Halita Ergenca te su ih proglasili njihovim mladim nasljednicima.

Naime, glumac je ostavio i djevojku Demet Özdemir zbog kolegice u koju se zaljubio, a o kojoj se pisalo se da je Brad Pitt opčinjen njome. Da su Hande i Kerem zajedno, potvrđeno je u travnju 2021., kada su s Maldiva dijelili zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

Veza im je potrajala godinu dana, a rastali su se u siječnju 2022. što se moglo zaključiti po tome što su prestali dijeliti zajedničke fotografije (navodno je kriv Kerem zbog preljuba). Prekid je utjecao i na seriju 'Miriše na ljubav' budući da je planirano snimanje više epizoda. Zbog svađa na setu obožavatelji su ostali bez nove sezone sapunice.

Turski mediji su pisali da Bürsin ljubi voditeljicu Elif Gokalp no njegov menadžerica je to negirala. Hande je šuškalo se brzo preboljela svog kolegu i uletjela u vezu s glumcem Kanom Jildirimom. Nakon toga se pisalo da je Merve Bolugur koju se gledatelji sjećaju kao sultanije Nurbanu iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’, preotela supruga, pjevača Murata Dalkilica.

Inače Kerem, kojeg smatraju jednim od najzgodnijih Turčina je živio u Škotskoj, Indoneziji, UAE, Maleziji i SAD-u. Ljubav prema glumi razvio je kao tinejdžer pa je u srednjoj školi osvojio nagradu za najboljeg glumca savezne države Teksas. Nakon studija komunikacija i umjetnosti na Emerson Collegeu u SAD-u, ostvario je zapažene uloge u Los Angelesu. Prvu ulogu dobio je u 'Sharktopusu' Rogera Cormana 2010. godine, a nakon dvije godine glumio je u projektu, 'Palace of Damned'. Potom se preselio natrag u rodni Istanbul, gdje je nastavio uspješnu karijeru.

  • +4
Kerem Bürsin Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularnost je stekao glavnom ulogom u turskoj seriji 'Čekajući sunce' 2013. godine, a prije serije 'Miriše na ljubav', glumio je u seriji 'Pitanje časti'.