Shia LaBeouf

Slavni glumac uhićen zbog nedoličnog ponašanja i pijanstva

10.07.2017 u 10:08

Bionic
Reading

31-godišnji dobitnik Emmyja, koji trenutno s Dakotom Johnson u Savanni snima novi film, uhićen je u tom gradu nakon što se nedolično ponašao u javnosti i ometao službenika u obavljanju dužnosti

Shia LaBeouf uhićen je u gradu Savanni, u državi Georgiji, zbog nedoličnog ponašanja i pijanstva u javnosti. 31-godišnji dobitnik Emmyja u pritvoru je završio oko četiri sata ujutro, a optužen je i za ometanje službenika u obavljanju dužnosti.

Sudeći prema objavi za medije Savannah-Chatham Metropolitan policije, incident je započeo kada je pijani LaBeouf prišao policajcu i zamolio ga za cigaretu. U samo nekoliko trenutaka počeo se nedolično ponašati i koristiti vulgaran rječnik ispred žena s djecom koje su prolazile.

Na molbu policajca da se udalji, glumac je to odbio i postao agresivan prema njemu. Kada ga je policajac pokušao uhititi, LaBeouf je pobjegao u obližnji hotel, u čijem je lobiju uhićen.

Nakon što je položio sedam tisuća dolara jamčevine glumac je pušten iz pritvora. Ovo nije prvi put da se LaBeouf, koji trenutno u Savanni snima film s Dakotom Johnson, sukobljava sa zakonom. Pod sličnim optužbama uhićen je i u lipnju 2014., kada je odlučio prekinuti mjuzikl na Broadwayu, a u pritvoru je završio i u siječnju, kada je u New Yorku napao muškarca koji je protestirao protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa.

LaBeouf je otvoreno progovorio o svojoj borbi s alkoholom i pokušajima da ostane trijezan u intervjuu koji je dao u rujnu 2016. godine. 'Imam kompleks Napoleona. Počnem se opijati i onda se osjećam manji nego što jesam, a postajem glasniji nego bih trebao. Alkohol jednostavno nije za mene.'