NE KRIJU ZALJUBLJENOST

Slavni glumac pronašao sreću uz 38 godina mlađu suprugu

07.03.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Koliko mu smeta politika novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, govori i podatak da razmišlja o tome da aplicira za američko državljanstvo samo kako bi mogao oponirati mu. Britanski glumac sir Patrick Stewart trenutačno promovira svoj posljednji film 'Logan', a uza sve to uživa u zagrljaju svoje supruge, 38-godišnje Sunny Ozell, s kojom je u braku tri godine

Engleski kazališni i filmski glumac, zvijezda filmova 'Zvjezdane staze' i 'X-Men' nedavno je otkrio kako ima veliku želju aplicirati za američko državljanstvo, a sve to samo kako bi se mogao boriti protiv politike novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa. Slavni glumac rođen je u West Yorkshireu, ali sa suprugom živi u Brooklynu i ne krije da želi postati Amerikanac.

Sedamdesetšestogodišnji Patrick Stewart to je dokazao i brojnim tvitovima u kojima mu je glavna tema upravo Trump. Preokupacija mu je i premijera najnovijeg filma 'Logan' u kojem ponovno glumi Profesora X-a iz priče o 'Wolverineu' s Hughom Jackmanom, no otkrio je kako će nakon ovog nastavka reći zbogom slavnom Profesoru X-u.

Mogući razlog napuštanja novih filmskih nastavaka možda se krije u privatnom životu. Stewart ne taji koliko je sretan sa suprugom pjevačicom Sunny Ozell s kojom je u braku tri godine. Brak kao brak, rekli bismo, no u njihovu slučaju malo je drugačija situacija jer je Sunny gotovo četiri desetljeća mlađa, no čini se da im ta razlika ni najmanje ne smeta.

Izgledaju vrlo zaljubljeno i često ih se može vidjeti na romantičnim večerama i filmskim festivalima, poput nedavno održanog Berlinalea, na kojem su se čvrsto držali za ruke.