NAKON 20 GODINA

Rastaje li se još jedan holivudski par?

28.02.2017 u 14:16

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako, nakon zdravstvenih problema, slavni holivudski glumac ima problema i u privatnom životu. Navodno je njegov brak, koji traje već dvadeset godina, s Deborra-Lee u velikoj krizi, te par navodno već četiri ili pet mjeseci živi odvojeno

Posljednji tjedni u životu 48-godišnjeg glumca Hugha Jackmana nisu nimalo laki. Nakon što je već šesti put podvrgnut operaciji, zbog raka kože koji mu se neprekidno vraća, Jackman ima čini se problema i u privatnom životu. Sve su glasnija šuškanja kako holivudski glumac ima problema u svom braku, koji traje već dvadeset godina.

Nedavno je ponovno bio na operaciji, jer mu se rak kože vratio šesti put za redom

Australski časopis Woman's Day objavio je kako 48-godišnji Hugh i njegova 13 godina starija supruga Deborra-Lee, s kojom ima dvoje djece, 16-godišnjeg Oscara i 11-godišnju Avu, posljednjih mjeseci žive odvojeno. Navodno je i prijatelj blizak paru otkrio novinarima kako su 'iskre među njima nestale' te kako sve više vremena, posljednjih četiri-pet mjeseci provode odvojeno.

For those of us who grew up without snow ... it never gets old!

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

Njegov Instagram profil prepun je selfija

Isti časopis objavio je kako Deborra-Lee smatra da njezin suprug prolazi kroz krizu srednjih godina. 'Poludio je jer je shvatio da će uskoro napuniti 50. godina', rekao je izvor. Zvijezda filma 'Wolverine' u posljednje vrijeme druži se s puno mlađim ljudima od sebe. Jedan od njih je i 29-godišnji glumac Zac Efron, s kojim je nedavno snimio film. Posljednjih tjedana njegov Instagram profil prepun je selfija koje glumac objavljuje. Ipak, sve te napise Hugh Jackman trenutno je demantirao, no, nikad se ne zna. Kako kaže stara poslovica - gdje ima dima, ima i vatre.

Oh yeah. They did. WIN. @pasekandpaul @goldenglobes @zacefron @lalaland

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

Hugh Jackman navodno prolazi krizu srednjih godina, i tulumari s kolegama puno mlađim od sebe, poput Zaca Efrona