NEIL PATRICK HARRIS

Slavni glumac doživio nezgodu na ljetovanju u Hrvatskoj pa završio na operaciji

17.10.2019 u 15:04

Bionic
Reading

Glumac poznatiji po angažmanu u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' proteklog je ljeta odmarao s partnerom i prijateljima u Hrvatskoj, a sada je zbog nesretnog događaja završio na operacijskom stolu

'Danas sam imao operaciju. Spotaknuo sam se na stijenama u moru i rukom upiknuo na bodlje morskog ježinca. Sve se dogodilo prije otprilike dva mjeseca tijekom odmora u Hrvatskoj.Većinu bodlji uspio sam odmah sam izvaditi, ali neke se nikako nisu dale. Jedna se inficirala i probila mi tetivu. No, zahvaljujući doktoru Polatschu i njegovom stručnom timu službeno sam oslobođen bodlji. Jedina zamjerka je što sada neko vrijeme moram nositi ovo pomagalo na ruci - pogledaj zadnju fotografiju', požalio se Neil Patrick Harris ispod najnovije Instagram fotografije.

Unatoč nesretnom događaju, slavni glumac naglasio je kako su specijaliteti od morskog ježinca i dalje vrlo ukusni te da ih ne namjerava prestati jesti.

Podsjetimo, glumac koji je javnosti poznatiji po angažmanu u humorističnoj seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' sredinom kolovoza uživao je na Jadranu.

Glumac, njegov partner i ostatak njegove obitelji u Hrvatsku su stigli iz Venecije. Odmarao je nekoliko dana na Hvaru, a nesretni događaj dogodio se na jednoj od stjenovitih plaža našeg dalmatinskog otoka.