PRAVE KOPIJE

Slavne majke i kćeri: Ovakva sličnost rijetko se viđa

30.07.2020 u 07:11

Bionic
Reading

Ono što kažu, da jabuka ne pada daleko od stabla, u njihovom se slučaju pokazalo istinitim. Slavne holivudske glumice, ali i pjevačice imaju svoje prave nasljednice, koje su, osim izgledom, pokupile i talent od svojih majki

Kate Hudson prava je kopija majke Goldie Hawn, koja je osim njezin ljepote naslijedila i nevjerojatan glumački talent, kao i duhovitost, po kojoj su obje prepoznatljive.

Još dok joj majčinstvo i odgoj Bella i Gigi Hadid nije bio ni na kraj pameti, Yolanda Hadid bila je proslavljena manekenka. Obje kćeri krenule su njezinim stopama, a svi koji ih znaju kažu da je njezina kopija upravo Gigi Hadid, koja će joj uskoro podariti i prvog unuka ili unuku.

Iz velike ljubavi holivudskog glumca Johnnyja Deppa i francuske pjevačice Vanesse Paradis rođena je i lijepa Lily-Rose Depp koja je od oca naslijedila glumački talent, a od majke ljepotu.

Ona je doslovce 'jabuka koja nije pala daleko od stabla', budući da su joj slavni roditelji nadjenuli ime Apple (jabuka, op.a.). Gwyneth Paltrow iznimno je ponosna na svoju stariju kćer, koja je njezina slika i prilika.

Thandie Newton iznimno je ponosna na svoju kćer Nico Parker, koja osim što je naslijedila njezinu ljepotu, odavno je odlučila krenuti istim putem, pa je postala glumica.

Još jedan primjer nevjerojatne sličnosti onaj je supermodela 90-ih Cindy Crawford čija je kći Kaia Gerber odavno krenula njezinim stopama i zahvaljujući poznatom prezimenu, ali i nevjerojatnoj sličnosti s majkom, dobila mnogobrojne ugovore.

Iako je njezin brak s glumcem Ryanom Phillippeom propao, Reese Witherspoon danas ne žali ni trenutka, osobito jer je iz toga braka dobila nešto najvrijednije - svoju djecu. Starija kći Ava Phillippe njezina je slika i prilika.

Svojedobno je Lisa Bonet bila velika ljubav i muza glazbenika Lennyja Kravitza, a iz te velike ljubavi rođena je i Zoë Kravitz. Ljepota i sličnost majke i kćeri su nevjerojatne, a kći je od majke naslijedila i glumački talent.

Udovica frontmena Nirvane Kurta Cobaina, pjevačica Courtney Love, iznimno je ponosna na njihovu jedinicu Frances Bean, koja je, unatoč tamnoj boji kose, slika i prilika svoje majke.