svega tu ima

Pitali smo slavne Hrvatice kakve su bile kao djeca; evo što su nam rekle

18.06.2017 u 16:05

Bionic
Reading

Danas su uspješne televizijske voditeljice, pjevačice ili glumice koje prepoznaju gotovo svi, a nekada su maštale o sasvim drugačijim zanimanjima. Samo za tportal naše su poznate dame otkrile kakve su bile kao djeca i što im je tada bio životni san

Arhitekti, liječnici, tenisači, predsjednice, astronauti... Svašta su nam naše poznate dame nabrojale o čemu su maštale da će postati kada odrastu, ali životni putevi odveli su ih u nekom sasvim drugom smjeru.

Antonija Blaće kao mala zadala si je vrlo visoke ciljeve što postati kad odraste. Iako je svoj današnji poziv počela graditi sasvim slučajno nakon sudjelovanja u jednom reality showu, postala je vrlo uspješna u televizijskim vodama te se nedavno okušala i u ulozi producentice. 

'Ja sam bila potpuno sigurna da ću biti predsjednica, astronaut  ili stjuardesa. Ne znam je li hvala Bogu da se ništa od tog nije dogodilo, ali tko zna, možda još stignem', rekla je uz neizostavan smiješak simpatična Antonija.

'Kao dijete sam jako puno toga htjela biti. Htjela sam biti i stomatolog i veterinar i arhitekt, a onda se nekako dogodilo da kao glumica mogu biti sve što želim. Zato mislim da sam kao glumica uspjela objediniti sve što sam oduvijek htjela', otkriva nam Kristina Krepela te dodaje kako bi da danas nije glumica, definitivno bila pijanistica jer je glazba bila i ostala njezina velika ljubav, a između ostalog kao mala je svirala klavir.

Nekad svestranim mališanima pridružuje se i Andrea Andrassy koju su zanimale doista različite profesije.

'Prvo sam htjela biti glumica, jer sam išla u vrtić sa sinom Sanje Vejnović. Nakon toga sam htjela biti policajka, a onda mi je mama rekla da to neće baš ići, pa sam htjela biti kirurg, ali mi je onda mama opet rekla da za to moram znati matematiku i fiziku pa ne mogu ni to, a onda sam jedno vrijeme čak htjela biti i pravnica, ali sam i od toga odustala', priznala je Andrea.

Iako su danas pod svjetlima reflektora i na pozornici, Nives Celzijus i Ecija Ivušić nekada su maštale o malo drugačijoj ulozi od one u kojima su danas. Pjevačku i voditeljsku karijeru rado bi zamijenile glumačkom.

'Uvijek kad su me kao malu pitali što želim biti, odgovarala sam hollywoodska glumica. Uvijek sam nekako imala tu želju za eksponiranjem, voljela sam biti u središtu pozornosti i mama kaže da je u jednom trenutku mog odrastanja to bilo užasno naporno i dosadno. S vremenom sam, na sreću, naučila to kontrolirati, ali negdje je to valjda trebalo isplivati, tako da obožavam svoj posao', rekla je lijepa Ecija.

Danas jedna od najatraktivnijih pjevačica s naše estrade Nives Celzijus slaže se s njom jer je i sama gajila iste osjećaje kroz djetinjstvo.

'Životni sam mi je bio postati glumica. Eto, malo je krenulo u drugom smjeru, ali nikad nije kasno', rekla nam je atraktivna Nives koja je javnost oduševila svojim glumačkim sposobnostima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' pa vjerujemo da bi se izvrsno snašla i u tom poslu.

Možda nas je ipak najviše iznenadila naša beauty i travel blogerica koja je kao mala maštala o sportskoj karijeri. 'Zapravo sam htjela biti tenisačica kao mala. To je moj neostvareni san, ali to je danas neizvedivo. Nemam ni vremena za rekreativno, ali dapače, kad sam probala koji put kao dijete igrati, rekli su mi da sam veliki neotkriveni talent. No moji roditelji su me, umjesto na tenis, upisali na plivanje, a to nisam nikada voljela', rekla je Sonja Kovač.

Mlada pjevačica Semanta Rajhard jedina je s ove liste koja je još od ranog djetinjstva znala da će postati pjevačica. 'Zapravo je to sve bilo nesvjesno. Ja sam prvo propjevala, a tek onda počela pričati. Znala bih često uzeti četku i glumiti da je to mikrofon, tako da mislim da mi je bilo suđeno da postanem pjevačica', kaže pjevačica u usponu.

Vjerojatno vam na prvi spomen Kristine Šalinović na pamet padaju njezini manekenski uspjesi, ali malo tko zna da je ona zapravo po struci vizažistica i frizerka. Nedavno je otvorila i svoj beauty kutak u samom centru Zagreba, a priznala nam je kako je kroz igru kao dijete oduvijek maštala o tako nekoj profesiji jer je barbikama stalno plela pletenice i često se igrala s dječjim make up proizvodima.