SVE ZA POSAO

Slavna manekenka otkrila da je bila pod pritiskom pokazati gole grudi

12.09.2018 u 21:32

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Kate Moss nedavno je u intervjuu s Megyn Kelly otkrila kako na početku karijere nije bila oduševljena pozirati u toplesu, no zbog pritisaka ipak je uvijek pristajala na to

Gole grudi Kate Moss dobro su poznate svim ljubiteljima mode. No, kad je voditeljica Megyn Kelly slavnu 44-godišnju manekenku pitala je li uvijek bila opuštena pozirati u toplesu ili je postojao neželjeni pritisak da to čini, Kate Moss odmah je odgovorila kako nije uvijek imala izbora.

  • +34
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Postojali su pritisci. Radila sam s fotografkinjom Corinne Day i ona me je rado slikala golih grudi, dok se meni to nije sviđalo', odgovorila je Kate Moss.

To nije bio jedini takav događaj. Kate Moss jednom je gola pozirala za kapanju Calvina Kleina s tadašnjim dečkom Mariom Sorrentijem.

'Mario je bio moj dečko, pa mi to nije bilo čudno, no na kraju sam ipak uvijek pitala kad se mogu natrag odjenuti. No, to je bio posao, pa sam ga jednostavno radila', rekla je Kate Moss.

  • +10
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna manekenka imala je i savjet za sve one koji se ne žele razodijevati, a netko na njih vrši pritisak da to učine.

'Ne morate to učiniti, ako to ne želite. Ne bih to dozvolila svojoj 15-godišnjoj kćeri. Gledam je i vidim da ima 15 godina. Sama pomisao da netko u toj dobi pozira u toplesu je suluda', rekla je Kate Moss.

  • +18
Kate Moss i Naomi Campbell na reviji Louis Vuitton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate Moss na kraju je dodala da podržava karijeru svoje kćeri.

'Bit ću njena menadžerka. Njena 'mamadžerka'. Ako želi, podržat ću je u bilo čemu što želi', zaključila je Kate Moss.

  • +8
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia