ČARI ODRASTANJA

Slavna ljepotica prije nije mogla ni zamisliti biti sama

30.01.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Lucy Hale na naslovnici je američkog izdanja časopisa Cosmopolitan za ožujak, 2020., pa je progovorila o svojim tetovažama i nekim starim strahovima

Iako je na televizijskom ekranu često 'djevojka iz susjedstva', Lucy Hale privatno je drugačija od svojih likova. Publici najpoznatija po ulozi u seriji 'Slatke male lažljivice', 30-godišnja Lucy Hale kaže kako joj je drago da napokon nadilazi neke ideje koje je prije imala. Na primjer, glumica je upravo u procesu skidanja nekih tetovaža.

'Kad sam bila mlađa, imala sam potrebu stalno biti u društvu i u intimnoj vezi. Nisam mogla zamisliti biti sama. Ovih dana bi se netko morao itekako potruditi poboljšati moj život jer obožavam biti bez stalnog dečka', kaže Lucy Hale.

Glumica kaže da je prerasla strah od samoće baš zahvaljujući bivšim vezama.

'Privlačili su me oštećeni ljudi koji su prošli gadne stvari u životu. Sad mi je jasno da netko može biti drag, a da nije dosadan', kaže Lucy Hale.

Iako voli samački život, glumica je još uvijek od krvi i mesa, pa koristi aplikaciju za pronalaženje partnera. Naravno, nije željela otkriti o kojoj se aplikaciji radi.

Otkrila je da su na toj aplikaciji i neke druge slavne osobe.

'John Mayer je koristi. Kliknula sam 'da' za njega, no čini mi se da on još nije kliknuo 'da' za mene', našalila se Lucy Hale.

Glumica je otkrila i da je shvatila kako ne mora čekati da muškarac nešto napravi za nju.

'Dugo sam željela Cartierovu ljubavnu narukvicu. Mislila sam da moram čekati da mi je netko kupi, no prijatelji mi ovih dana kažu da si je jednostavno kupim sama', nasmijala se Lucy Hale.

  • +17
Dom Lucy Hale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Kleinman/Smith&BergPartners/MEGA