Amanda SeyfrieD

Slavna ljepotica planira proširenje obitelji: 'Spremna sam za bebu broj dva'

26.08.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Lijepa američka glumica koju smo vidjeli u filmovima poput 'Mama Mia', 'Ted', Pisma Juliji' ili 'Jadnici', ponosna je majka dvogodišnje Nine, ne krije kako bi voljela imati još jedno dijete

Ova 33-godišnja plavuša u nedavnom je intervjuu otkrila kako ona i njezin suprug Thomas Sadoski razmišljaju o proširenju svoje tročlane obitelji.

Zvijezda filma 'Art of Racing in the Rain' ipak dodaje kako je u ovom trenutku to vrlo teško izvedivo jer je njezin poslovni raspored prekrcan.

'U ovom trenutku je to najveći problem, zbilja je teško jer imam ispunjen raspored. Ali u posljednje vrijeme svi oko mene iščekuju drugo dijete pa često pomislim: 'K vragu, želim još jedno'. Lijepo je imati obitelj', kaže glumica koja kaže kako uživa u majčinstvu.

  • +3
Amanda Seyfried Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Amanda kaže kako voli biti majka te kako joj kćerkica jako nedostaje ako nisu skupa zbog posla.

'Biti roditelj je jedna velika avantura. Volim biti mama, to je zapravo jako zabavno', rekla je.

Glumica koja je 2017. godine snimala na našem Visu nastavak filma 'Mama Mia!', svoj privatni život krije od javnosti pa su neko vrijeme tajili ime djevojčice koju su dobili.

Lijepa plavuša koja je u tom filmu glumila mladu Sophie, kćer lika kojeg je u prvijencu tumačila Meryl Streep, tijekom boravka na našoj obali nije krila oduševljenje Dalmacijom. Svaki slobodan trenutak koristila je za istraživanje otoka, isprobavanje lokalnih specijaliteta, vožnju brodom i fotografiranje prekrasnog okoliša.

Dojmove je dijelila na svom profilu na Instagramu pokazujući svojim obožavateljima koliko uživa u ljepotama Lijepe Naše.