KREĆE BORBA

Slavna glumica proživljava najteže trenutke

09.03.2017 u 13:47

Bionic
Reading

Suprug glumice Scarlett Johansson zatražio je od nje da povuče papire koje je predala na sudu za raskid braka. Romain Dauriac i njegov odvjetnik Harold Mayerson ostali su šokirani njezinim potezom

Samo dan nakon što je poznata glumica Scarlett Johansson potpisala pravne dokumente za raskid svog trogodišnjeg braka s francuskim novinarom Romain Dauriac dogodio se novi obrat koji je odmah postao glavna tema američkih tabloida.

Naime sada već gotovo bivši suprug rekao je za časopis People kako prolaze vrlo nesretno i bolno razdoblje, osobito zbog malene kćerkice Rose.

Najviše ga je, kaže, iznenadio očigledno nepromišljen i brzoplet potez supruge da sve riješe na sudu te je javno zatražio da odmah povuče papire koje je predala i vrati se pregovorima za stolom.

Romain smatra kako će ih njihova malena Rose vezati još mnogo godina, jer će morati zajedno i aktivno sudjelovati u njezinu odgoju, kao i svi ostali roditelji te dijeliti tužne i sretne trenutke. Njegov odvjetnik Herold Mayerson iznio je novinarima da su upravo ovakvo što pokušali izbjeći te kako je šokiran razvojem događaja.

Glumica je pak poslala priopćenje za medije u kojem traži javnost da poštuje njezinu odluku i da se ne komentira njezin trenutačni status.

U priopćenju nadalje stoji: 'Kao predanoj majci i privatnoj osobi, uz potpunu svijest o tome da će moja kćer jednoga dana biti dovoljno odrasla da čita vijesti o sebi, željela bih samo reći da više neću komentirati raspad svog braka.'