NOVI PROBLEMI

Scarlett Johansson se razvodi i kreće u bitku za skrbništvo

08.03.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Iako se činilo kako će razvod od Francuza Romaina Dauriaca holivudskoj glumici Scarlett Johansson proći mirno, izgleda da baš i neće biti tako. Prema pisanju američkih medija, dvoje donedavnih supružnika očekuje ružna bitka za skrbništvo nad trogodišnjom kćerkicom Rose

Nakon tjedana šuškanja kako je braku holivudske zvijezde Scarlett Johansson i Romainu Dauriacu došao kraj, stigla je i službena potvrda, barem ako je vjerovati The New York Postu. Judith Poller, odvjetnica lijepe glumice, predala je odvjetniku njezina supruga Haroldu Mayersonu papire za razvod.

Kako prenose američki mediji, čini se kako ni oni neće biti pošteđeni mirnog razvoda te kako se navodno sprema ružna bitka za skrbništvo nad trogodišnjom kćerkom Rose. Naime, Dauriac je navodno izjavio kako se zbog zgusnutog rasporeda Scarlett Johansson i brojnih putovanja želi s Rose preseliti u Francusku, što glumica ne želi prihvatiti.

Donedavni supružnici vezu su započeli krajem 2012.. Vjenčali su se 1. listopada 2014. u Montani, nedugo nakon što im se rodila kćerkica. A da im u braku nešto ne štima, počelo se šuškati prije nekoliko mjeseci, otkako je Scarlett snimljena bez vjenčanog prstena. Svima u inat glumica se čak pojavila u listopadu u Parizu na otvaranju njihove palačinkarnice, no sve je izgleda bilo uzalud.

Nakon razlaza dogovorili su se za zajedničko skrbništvo koje podrazumijeva da svaki s Rose može provesti tjedan dana. Prošlog mjeseca Johansson je u otvorenom intervjuu za Playboy progovorila i o majčinstvu, ali i o braku.

'Mislim da je ideja braka vrlo romantična, no mislim da nije prirodno biti monogaman. Biti u braku nije isto kao biti u vezi, i svatko tko vam kaže drugačije - laže. Sve se mijenja. To je divna obaveza, ali je obaveza.'

Čini se kako je Scarlett Johansson burno u ljubavi; bila je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom s kojim se u tajnosti vjenčala u rujnu 2008. Nakon dvije godine shvatili su da ipak nisu jedno za drugo, a u srpnju 2011. razvod je finaliziran.