samo bez kemije

Slavna glumica podržala Sarah Jessicu Parker i progovorila o botoksu u Hollywoodu

18.04.2024 u 13:28

Bionic
Reading

O pojavi sijedih i bora progovorile su brojne poznate dame odbacujući retoriku koja na starenje gleda kao negativnu pojavu. Sarah Paulson priznala je da nema problema s borama, ali ni starenjem

Nakon što su Sandra Bullock i Jennifer Aniston viđene kako zajedno odlaze iz ordinacije poznatog plastičnog kirurga, mnogi su zaključili da su kolegice i prijateljice i klijentice holivudskog plastičara. Iako su korekcije i tretmani uljepšavanja 'čest sport' u Hollywoodu, mnoge su se glumice tome usprotivile prihvativši starenje kao prirodan proces.

Jedna od glumica koje njeguju prirodan izgled je i Sarah Paulson, zvijezda serija 'Američka horor priča' i 'Ratched', koja je objeručke prihvatila starenje i promjene koje donosi.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Pretpostavljam da svi znaju da imam 49 godina', rekla je glumica rekavši kako ne ubrizgava ništa u lice.

Glumicu, koju je šira javnost upoznala putem holivudskih projekata, sretnici mogu gledati i na Broadwayu u predstavi 'Appropriate', projektu glumca Pedra Pascala.

Rijetki su glumci koje možemo gledati i na filmskim platnima i na kazališnim daskama, a Pascal tvrdi kako je povratak u kazalište zapravo povratak mladosti i stvar koja bi glumce trebala održati mladima. Međutim, Paulson se nije baš složila s mišljenjem cijenjenog kolege.

'O moj Bože, ako postoji nešto što će me brzo postariti, onda je to povratak kazalištu', rekla je zaključivši kako joj brojne grimase i izrazi lica stvaraju nove bore: 'Pravim takve izraze lica više puta dnevno po cijele dane mjesecima. Nikada nisam imala te bore između obrva.'

  • +4
Sarah Paulson Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Glumica sam, moram pomicati obrve. Suđeno mi je da dijelim emocije i komuniciram svojim licem', rekla je ranije Sarah Jessica Parker objašnjavajući zašto odbija koristiti botoks koji bi mogao negativno utjecati na njezinu karijeru.

Tijekom godina shvatila je da je njezino vrijeme predragocjeno da bi ga trošila na razmišljanje o starenju: 'Vjerojatno sam manje zabrinuta zbog starenja nego prije godinu dana. Jednostavno nemam vremena i energije za brigu.'

PROVJEREN ODABIR

Sarah Jessica Parker ne odvaja se od ove praktične torbice, koja je ponovo veliki hit

Pogledaj galeriju