NAOMI WATTS

Slavna glumica iskreno progovorila o preuranjenoj menopauzi

12.06.2024 u 19:44

Bionic
Reading

U srednjim tridesetima glumica Naomi Watts suočila se sa simptomima preuranjene menopauze a zbog njih, kako je ovih dana otkrila, 'uspaničila' se zbog mogućeg gubitka novih uloga

Sa navršenih 36 godina, Naomi Watts razvila je simptome preuranjene menopauze, zbog čega je pala u 'bjesomučnu paniku', priznala je sudjelujući na novom okruglom stolu magazina The Hollywood Reporter.

'Prema holivudskim standardima počela sam kasno graditi glumačku karijeru. Imala sam 31 godinu kada je 'Mulholland Drive' stigao do kinoplatna. Također su mi govorili da će moja karijera biti gotova sa ulaskom u 40-e. Zbog preuranjene menopauze i takvih tvrdnji upala sam u bjesomučnu paniku, osjećajući puno srama i straha', izjavila je Watts na pitanje o stigmi koja okružuje menopauzu i brine li je kako će ona utjecati na njezinu karijeru.

Naomi Watts i kćer Kai Izvor: Profimedia / Autor: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Watts je priznala da se bojala javno otkriti kako prolazi kroz menopauzu jer je vjerovala da će s takvim priznanjem ozbiljno ugroziti svoju glumačku karijeru u Hollywoodu.

Ipak, shvatila je da je menopauza nešto što će doživjeti 'polovica populacije i da njezina briga 'nema smisla'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: THR

'Svatko će u jednom trenutku ući u menopauzu, pa zašto ne bismo razgovarali o tome?', zaključila je.

Osim iskrenim progovaranjem na temu menopauze, zvijezda kultnog filma Davida Lyncha ovih dana podjednako puni medijske stupce zbog raskošnog vjenčanja u Mexico Cityju.

Sa kolegom, glumcem Billyjem Crudupom, Naomi je prošle godine uplovila u bračnu luku na skromnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici u New Yorku, a sada su za svoje brojne prijatelje i članove obitelji organizirali veliko svadbeno slavlje.

Naomi Watts i Billy Crudup Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia