u mexico cityju

Slavna glumica opet se udala - i to u dvije vjenčanice; teško je reći koja je ljepša

10.06.2024 u 20:34

Bionic
Reading

Naomi Watts prvo je zablistala u minimalističkoj vjenčanici sa šljokicama, a kasnije se presvukla u raskošan model od čipke

Nakon što su se prošle godine vjenčali u skromnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici, Naomi Watts i Billy Crudup sve su nadoknadili raskošnim vjenčanjem u Mexico Cityju.

Slavni glumački par na romantičnu ceremoniju u Meksiku pozvao je velik broj prijatelja, među kojima je bila nekolicina holivudskih zvijezda kao što su Nicole Kidman i Justin Theroux.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Lijepa 55-godišnja glumica ostavljala je bez daha u vjenčanici koja je oličenje glamuroznog minimalizma, birajući model prekriven šljokicama te zavodljivog, dubokog dekoltea.

Nosila ženstvenu punđu s raspuštenim prednjim pramenovima koji su joj lijepo uokvirili lice te sve nadopunila srebrnim nakitom i nezaobilaznim buketom bijelog cvijeća.

No, Naomi nije ostala u toj haljini cijelu večer, nego se u nekom trenutku odlučili za još raskošniji model od čipke, dajući svemu vintage prizvuk. Prema svemu sudeći, riječ je o istoj vjenčanici u kojoj se udala u gradskoj vijećnici prošle godine, a s obzirom na to o koliko je lijepoj haljini riječ, nimalo ne čudi što ju je odlučila nositi čak dvaput.

Ceremoniju je obilježila i njena 15-godišnja kćer Kai koja je bila djeveruša, baš kao i njena nećakinja Ruby, a obje su osvanule u haljinama boje šampanjca.

Sudeći prema fotografijama koje su prijatelji slavnog para objavljivali na društvenim mrežama, glamurozna ceremonija vjenčanja održala se u nekom od lokalnih muzeja, a na večer prije održana je i probna večera na kojoj je Naomi nosila žutu haljinu cvjetnog uzorka.

sve osim nogometa

Učitavanje...