PAULINA PORIZKOVA

Slavna Čehinja ponovno slobodna: O prekidu veze s Aaronom Sorkinom iskreno progovorila na Instagramu

20.07.2021 u 19:20

Bionic
Reading

Svoju ljubavnu vezu potvrdili su javnosti prošetavši crvenim tepihom na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar, no slavna češka manekenka Paulina Porzikova i holivudski scenarist Aaron Sorkin ljeto nisu uspjeli preživjeti

Na svom Instagram profilu, 56- godišnja ljepotica obznanila je kako je njezinoj ljubavi sa oskarovcem došao kraj objavom njihove paparazzo fotografije sa emotikonom slomljenog srca.

'Zahvalna sam na njegovu prisutnost u svom životu. Pomogao mi je zacijeliti raniti rane i ponovno pronaći svoje 'ja0. Ne postoji bolji muškarac od njega. Sjajan je, zabavan i seksi, no nije važno koliko smo željeti postati ptice jer smo i dalje patka i guska', tim je riječima opisala Porizkova opisala svoj prekid veze sa Sorkinom dodavši kako na tu temu više ništa ne želi reći jer uključuje 'tuđu privatnost'.

Da je supermodel 80-ih u vezi s poznatim holivudskim scenaristom i redateljem, šuškalo se ovoga travnja da bi svega nekoliko dana kasnije kao par debitirali na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele filmskih nagrada Oscar.

  • +2
Aaron Sorkin i Paulina Porizkova Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Prije veze sa Aaronom Sorkinom, Paulina Porizkova bila je u braku s glazbenikom Ricom Ocasekom, od kojeg se prije njegove smrti neslužbeno rastala, a upoznala ga je kao 19- godišnjakinja. U bračnu luku uplovili su 1989. godine kada je ona imala 24 godine, a Ocasek 45.

U braku su dobili dvojicu sinova, danas 27- godišnjeg Jonathana i 23- godišnjeg Olivera, a da je njihovom braku došao kraj javnosti su otkrili 2017. godine - dvije godine prije nego što je poznati glazbenik preminuo u 75. godini života.