stiže prinova

Slavlje u kraljevskoj obitelji: Na ljeto stiže prva prinova u obitelj

10.04.2024 u 13:48

Bionic
Reading

U moru negativnih vijesti koje pogađaju kraljevske obitelji u posljednje vrijeme, konačno stiže i jedna lijepa vijest! U jordansku kraljevsku obitelj na ljeto stiže i prva prinova, a kraljica Rania dobit će i titulu 'baka'

Deset mjeseci nakon velikog svadbenog slavlja, u Jordanu je ponovno vrijeme za slavlje! Jasno, ovaj put prilika je nešto drugačija te se neće okupljati gomila. Naime, u priopćenju za javnost obitelj je objavila kako će se dvorom uskoro moći čuti dječji glasić!

Jordanski princ Hussein i njegova supruga princeza Rajwa očekuju svoje prvo dijete, a time i kraljica Rania i kralj Abdullah II po prvi put postaju baka i djed.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Na X-u, bivšem Twitteru je tijekom današnjeg dana osvanula radosna obavijest: 'Kraljevski Hašemitski sud sa zadovoljstvom objavljuje da Njihova Kraljevska Visočanstva prijestolonasljednik Al Hussein bin Abdullah II i princeza Rajwa Al Hussein očekuju svoje prvo dijete ovog ljeta. Kraljevski Hašemitski Sud čestita Njegovom Veličanstvu Hašemitskom Veličanstvu Kralju Abdullahu II Ibn Al Husseinu i Njenom Veličanstvu Kraljici Raniji Al Abdullah na ovom događaju i želi Njihovom Kraljevskom Visočanstvu dobro zdravlje i dobro potomstvo.'

JORDANSKI PRINC I PRINCEZA

Budući kralj i njegova prelijepa supruga sve su očarali svojom elegancijom

Pogledaj galeriju

'Nemojte nikada sa sobom nositi nečiju nesreću, već se fokusirajte na ono što želite učiniti. U suprotnom će poljuljati vaše samopouzdanje. Iako mislite da to neće utjecati na vaš moral, hoće', jedan je od savjeta koji je kraljica Rania dala svojoj snahi u svibnju prije vjenčanja.

Na svadbenoj svečanosti održanoj 1. lipnja 2023. okupilo se 140 šefova država i istaknutih članova kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia