svadba u kolovozu

Otkriveni detalji vjenčanja norveške princeze i kontroverznog šamana

09.04.2024 u 17:16

Bionic
Reading

Norveška kraljevska obitelj ovom ljubavnom vezom nije bila oduševljena, no princeza Martha Louisa i samoproglašeni šaman Durek Verrett vjenčat će se već ovog kolovoza

Nakon što su u lipnju prošle godine objavili svijetu svoje zaruke, počelo je i odbrojavanje do kraljevskog vjenčanja norveške princeze Marthe Louise i Dureka Verretta! Samoproglašeni šaman nikako nije bio odabir norveškog kralja Haralda koji je naposlijetku ipak prihvatio odabir svoje mezimice. Datum vjenčanja već je otprije poznat, a sada je par otkrio i detalje nadolazećeg kraljevskog vjenčanja.

Vjenčanje će se održati 31. kolovoza 2024. godine, no cjelokupno svadbeno slavlje trajat će nešto duže.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kako pišu strani mediji, očekuje se slavlje na holivudskoj razini, a sve bi trebalo početi 29. kolovoza te trajati do 1. rujna. Za uzvanike kraljevskog vjenčanja organiziran će biti prijevoz do zračne luke, no uzvanici će si sami morati platiti smještaj tijekom produženog svadbenog vikenda.

Prvog dana održat će se 'Meet & Greet Party', točnije noćni party, a dress-code je 'seksi i cool'.

U petak je za uzvanike organizirano upoznavanje s norveškom kulturom, a na programu je trosatna vožnja brodom Geirangerfjordom koji je pod zaštitom UNSECO-a. Večer će svi provesti uz koktel nakon kojeg slijedi večera u hotelu Union. Dress-code večer prije vjenčanja: narodna nošnja ili plesna haljina.

Dana 31. kolovoza, najbitnijeg za Marthu i Dureka, održat će se vjenčanje. Iako se još uvijek ne znaju svi detalji, poznato je da su uzvanici upućeni da toga dana ne nose bijelo, crno, ružičasto ili zlatno, a muškarcima je preporučeno inspirirati se odjećom s dodjele Oscara.

Dan nakon vjenčanja, novopečeni par završava svoj romantični vikend trosatnim ručkom.

RASKOŠNA HALJINA

Ova očaravajuća vjenčanica odličan je izbor za ljubiteljice ženstvene klasike

Pogledaj galeriju