raznježila mnoge

Slađe od ovoga ne može: Nataša Janjić Medančić podijelila crtež svog sina kako on vidi sebe

07.02.2022 u 17:00

Bionic
Reading

Ao se zaviri na njezin Instagram profil može se vidjeti mnoštvo zanimljivih prizora iz majčinskih dogodovština, glumica redovito pratitelje oduševljava pokazujući vrijeme provedeno sa svojim mališanima

Većina djece uživa u crtanju, a u svojim crtežima otkrivaju unutarnji svijet i maštu djeca u svojim crtežima otkrivaju svoj unutarnji svijet, maštu, misli i emocije. Ponosna mama Nataša Janjić Medančić pokazala je prijateljima i fanovima jedan od crteža za koji je zaslužan njezin sinčić Toni.

'Moje čedo nacrtalo sebe', opisala je crtež glumica. Njezin dječak uskoro će proslaviti 3. rođendan, a drugo dijete, djevojčicu Kaju ova Splićanka sa zagrebačkom adresom rodila je u srpnju 2020 godine. Kako je ranije izjavila ona i suprug, ortoped Nenad Medančić se trude 'žonglirati', da ni jednom djetetu ne uskrate ništa što iziskuje puno živaca, truda i rada.

Glumica je jedna od onih koji nerijetko na Instagramu dijeli trenutke iz svakodnevice. 'Tješi me što nisam nastala na društvenim mrežama kao mnoge današnje zvijezde koje su zapravo proizvod te forme medija. Ja sam glumica koja se služi tim medijem kao nekom vrstom fan pagea. Ne znam pomažemo li time ili idemo linijom manjeg otpora. Ali opet, ako si pametan, mogu se tu progurati i neke dobre i kvalitetne stvari', rekla je nedavno za portal Razgovori.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL