zgode i nezgode

Nataša Janjić Medančić: 'Pripremili smo svečaniju odjeću, ali nije se stiglo, pripremili smo se na mirniju djecu, ali nije se dogodilo'

28.12.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Često za blagdane pretjeramo u želji da sve bude savršeno – božićno drvce, kolači, aranžiran stol… – sve to često rezultira stresom te ponekad i nekim nepredvidljivim situacijama. Naša umjetnica odlučila je opisati pratiteljima u svom stilu kako je to bilo kod nje ove godine

'Pripremili smo svečaniju odjeću, ali nije se stiglo, pripremili smo se na mirniju djecu, ali nije se dogodilo. Ipak, dogodio mi se najljepši Božić do sad! U našoj organizaciji, na našoj adresi i trpezi da nam ih djeca pamte. Red hrane, red darova, red zdravice, red istarske, red dalmatinske muzike… dio obitelji prisutan, a drugi dio na videopozivima, svi nasmijani. Neka ostane zabilježeno', opisala je Nataša Janjić Medančić.

U simpatičnom videu pokazala je nezaboravne trenutke ovogodišnjih blagdana, a i to je, kao većina njezinih objava raznježilo njezine pratitelje. 'Predivan video. Božić kakav treba biti', 'Božić bitno da ste ga proslavili u radosti ljubavi i najvažnije u zdravlju! Nemogu uvijek svi bit na okupu iako bi želili bit, 'Super vas je svih vidit', poručili su joj pratitelji.

Osim po blagdanima, ona ovaj mjesec rado dočekuje i zbog godišnjice braka sa svojim suprugom Nenadom Medančićem. Njihovo vjenčanje prije tri godine bilo je tajno, tek danima kasnije glumica je otkrila da se udala za ortopeda (na samu Novu godinu je svima obznanila da su vjenčani, pokazavši fotografiju s intimne ceremonije).

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL