a 20 godina kasnije...

Nataša Janjić Medančić se prisjetila 'virusa' koji je poharao svijet 2000. godine

02.01.2022 u 22:47

Bionic
Reading

Naša proslavljena glumica Nataša Janjić Medančić pridružila se vojsci čestitara na društvenim mrežama, a svojim je fanovima na Instagramu poželjela sve najbolje u novoj 2022., no iskoristila je priliku te se prisjetila računalnog problema koji je prijetio svijetu 2000. godine

Nataša Janjić Medančić izuzetno je aktivna na društvenim mrežama gdje sa svojim sljedbenicima dijeli crtice iz privatnog i poslovnog života. Sada je iskoristima priliku i svima poželjela sve najbolje u 2022. godini.

'Sjećam se ulaska u 2000. Plašili su nas nekim milenijskim virusom, a ni slutili nismo da će onaj pravi doći 20 godina nakon', napisala je na početku objave Janjić Medančić. Prisjetila se glumica tako 'računalnog virusa', odnosno tzv. milenijskog buga, koji se javio kao potencijalna prijetnja globalnom informatičkom sustavu krajem devedesetih godina prošlog stoljeća. Naime, tadašnji računalni sustavi dotad su u zapisu godine pamtili samo zadnje dvije znamenke, a što je prema tadašnjem vjerovanju određenih stručnjaka moglo predstavljati problem s prelaskom iz 1999. godine u 2000.

Sustavi prema tom scenariju ne bi bili u stanju razlikovati 2000. godinu od 1900. te nitko nije sa sigurnošću znao što će se točno te novogodišnje noći dogoditi. U principu se nije dogodilo ništa.

Kako bilo, Janjić Medančić je nastavila s čestitkom: 'Da slobodno letimo i veselimo se bez distanci, kao nekad, kad smo skoro imali sve. Be kind & peaceful 2022.', zaključila je glumica u objavi.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic

AKO STE PROPUSTILI:

ulična moda

[FOTO] Djevojke sa zagrebačke špice sa stilom ušetale u prvi dan nove godine

Pogledaj galeriju