SPREMA SE SLAVLJE

Sjetna Barbara Kolar sve raznježila na svoj veliki dan

19.04.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Uvijek nasmiješena i šarmantna Barbara Kolar jučer je napunila 47 godina. Omiljena radijska i televizijska voditeljica tom prigodom je raznježila svoje obožavatelje preslatkom fotografijom, a za tportal otkrila kako će proslaviti rođendan

'Nisam slavila rođendan. U nedjelju idem s prijateljima u Hišu Franko kod Ane Ros, koju su nedavno proglasili najboljim ženskim chefom na svijetu', otkrila nam je Barbara.

Svoj dan obilježila je fotografijom iz djetinjstva, na kojoj je s djedom, a koju je opisala riječima: 'Na današnji dan prije 40 i sitno moj deda i ja, oboje rođeni 18. travnja. Tortu i ostatak 'male svadbe' za hrpu gostiju napravila je baka.'

Među čestitarima koji su joj poželjeli sve najbolje bili su među ostalim njezine kolegice Nevena Rendeli i Zlata Muck te Iva Balaban i Ana Majhenić.

'Kao djevojčica imala sam mali milijun različitih ideja o tome što ću biti kad odrastem. Htjela sam, među ostalim, biti zvijezda Broadwaya, stjuardesa, arhitektica, dizajnerica i zoologinja. ‘Opstanak’ mi je bila omiljena televizijska emisija. Istodobno, privlačila me i gluma. Obožavala sam dramsku grupu, to mi je bila najdraža izvannastavna aktivnost', ispričala je Barbara ranije za Jutarnji list.

Naučila je čitati s tri godine, s pet je jednako tečno čitala i ćirilicu, a svaki vikend i dobar dio ljetnih praznika provodila je kod obožavanih bake i djeda u Čakovcu.