USKORO NOVI SHOW

Barbara Kolar otkrila nam je detalje svoje nove emisije

09.11.2015 u 15:48

Bionic
Reading

Na HTV-u krajem studenog kreće jedan od zabavnih aduta jesenske sheme, licencni show 'Ja to mogu'. Emisija u kojoj će se slavne osobe pokazati u aktivnostima koje nikad nisu izvodile emitirat će se uživo. Vodit će je jedno od naših najomiljenijih televizijskih lica, Barbara Kolar, a otkrila nam je da upravo najviše voli raditi takve, 'žive' prijenose

'Jako se radujem toj emisiji jer će biti duhovito, veselo, neobično i izazovno', rekla nam je Barbara. Jedino će se u Hrvatskoj, od svih zemalja koje su preuzele licencu showa 'I Can Do That', emisija emitirati uživo, što je Barbari Kolar najveći izazov. Zabavni show HTV-a 'Ja to mogu' kreće 28. studenog i u njemu će osam poznatih osoba svaki tjedan u parovima uvježbavati nešto za što nikad nisu mislile da mogu izvesti, poput plesa na svili, hodanja po trapezu i mađioničarskih trikova, sve do borilačkih i drugih različitih vještina.

Vidjet ćemo 32 točke, svake subote njih četiri. S poznatima će raditi razni stručnjaci, poput koreografa, mađioničara, učitelja pjevanja itd. koji će ih naučiti vještinama što će im biti ponuđene. U svakoj emisiji parovi će se međusobno izabrati te će za tjedan dana pokazati kako su zajednički uvježbali svoj zadatak.

'To neće biti parodija, nego će se poznati baš morati potruditi da savladaju razne aktivnosti. Takav format emisije je brz i zabavan, a ja volim raditi takve stvari. Tremu već odavno nemam, više je to neka pozitivna napetost', smije se Barbara.

Show 'Ja to mogu' je rađen po licenci izraelske tvrtke Armoza Formats, a prikazuje se u više od 20 zemalja među kojima su Španjolska, Bugarska, Italija, Brazil... Redatelj naše verzije je Ivan Miladinov, a urednik Tomislav Štengl.