BORBA S KILOGRAMIMA

Barbara Kolar: Kod mene se, nažalost, sve lovi

08.01.2015 u 15:45

  • +5

Antena

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić/Promo

Bionic
Reading

Prije godinu i pol Barbara Kolar mnoge je zapanjila svojom istesanom i vitkom linijom, no užurbani način života televizijske i radijske voditeljice ponovno je učinio svoje, pa joj predstoji još jedna borba s kilogramima

U novoj godini Barbaru Kolar (44) dočekala je i nova radijska šihta u programu Antene Zagreb pa simpatičnu voditeljicu više nećemo slušati ranom zorom, nego u terminu od 9 do 13 sati.

'Sretna sam jer mi ovaj termin najviše odgovara. Rukama i nogama sam se borila za njega jer najviše odgovara mom organizmu. Sedam sam godina s jednim kratkim prekidom radila ranojutarnju šihtu, tako da se sad napokon mogu pošteno naspavati. Doslovno sam se preporodila', rekla je za tportal Barbara, a u 'Jutarnjem showu' zamijenit će je kolegica Tamara Loos (28).

Barbaru zasad nećemo gledati na televiziji, a budući da je jedno od omiljenih lica malih ekrana, ne začuđuje to što joj na ulici često prilaze slučajni prolaznici pitajući je kad će opet pred kamere. 'Postoje neke naznake da bi se u proljeće trebala snimati druga sezona 'Godišnjice mature', a iskreno se nadam da će i 'Ples sa zvijezdama' dobiti novu sezonu. Ako ne ove godine, onda 2016', ističe voditeljica. I ona je, poput većine Hrvata, nedavno pokleknula pred blagdanskim delicijama, a iako i sama često kuha te joj je uz Fox Crime jedan od omiljenih televizijskih kanala 24Kitchen, ovog je puta Barbara spremanje specijaliteta prepustila mami i tati.


'Roditelji mi, bez lažne skromnosti, pripremaju najbolji bakalar na svijetu. To jednostavno morate probati. A tek sarme i raznorazne pečenke... Drago mi je da za blagdane nisam morala ni prstom mrdnuti jer me sve lijepo dočekalo kod roditelja', smije se voditeljica, govoreći da je vjerojatno jedina osoba na svijetu koja sa Stare na Novu godinu ništa nije pojela.

'Ni jela ni pila. Tako mi je došlo. Sutradan sam otišla u ljekarnu u kojoj mi je draga gospođa preporučila čaj od đumbira', kaže Barbara, a upitali smo je i smeta li joj neprestana borba s kilogramima. 'Kod mene se, nažalost, sve lovi. Dok sam radila ujutro, lako sam se znala zaobliti, a sad kad sam prešla u ovaj kasniji termin, priželjkujem da se lagano počnem ispuhavati', našalila se vedra i nasmijana voditeljica.