NOVI CILJEVI

Ivana Plechinger napustila radio: 'Vrijeme je za nove izazove'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Proteklog vikenda nekadašnja pjevačica, spisateljica i voditeljica odradila je svoju zadnju smjenu na Narodnom radiju a kojem je radila posljednjih godina. Ivana Plechinger životnu pobjedu nad opasnom situacijom koju je proživjela shvatila je kao drugu priliku i počela pomagati i drugima, a danas se bavi life coachingu čemu će se više posvetiti u budućnosti

'Kad god sam skočila, otvorio se padobran. Danas je jedan od 'skokovitih dana'. Uživala sam sve ove godine, ponosna da sam bila dijelom najslušanijeg radija u zemlji, ali vrijeme je za neke nove knjige, i neke nove izazove', poručila je Ivana Plechinger.

I kolege s Narodnog radija oprostile su se emotivnom objavom na službenom Facebook profilu.

Ivanini novi izazovi vezani su za YouTube kanal i motivacijske govore te predavanja kojima se posvetila zadnjih godina, a već danas je objavila kako u Zagrebu održava radionicu na temu 'zakona privlačenja'.

Nakon uspjeha s prvom knjigom 'Ono što ostaje, uvijek ljubav' u kojoj je iznijela svoju priču od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka kada u joj iznenada umire otac, Ivana već piše drugu koja će se zvati 'Da sam ovo barem znala ranije', namijenjenu mladima i njihovim roditeljima.

  • +2

Ivana Plechinger

Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!