POVIJEST SE PONAVLJA

Sjećate li se selfija Ellen Degeneres na dodjeli Oscara? Ponovio se i ove godine, a evo tko je ovoga puta sudjelovao u njemu

12.02.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Prošlo je šest godina otkako je dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada vodila slavna komičarka te je tada nastala i fotografija za pamćenje. Njenim primjerom na ovogodišnjoj se dodjeli povela Charlize Theron i oko sebe okupila zanimljivo društvo

Mnogi se još uvijek jasno sjećaju selfija nastalog na dodjeli Oscara 2014. godine, kada se voditeljica ceremonije, komičarka Ellen DeGeneres, spustila s pozornice u prve redove, sjela između Meryl Streep i Bradleyja Coopera, dok su joj leđa čuvali Julia Roberts i Brad Pitt. Svoj mobitel dala je Bradleyju Cooperu koji je 'okinuo' fotografiju o kojoj se govorilo još mjesecima, pa čak i godinama.

Povijest se ponovila i na ovogodišnjoj dodjeli, samo što je ovoga puta stvar u svoje ruke uzela Charlize Theron, a koja je ove godine bila nominirana u kategoriji najbolje glumice za ulogu Megyn Kelly u filmu 'One su bomba'.

Tijekom prijenosa uživo, 44-godišnja Charlize Theron uzela je mobitel, okupila svoju majku Gerdu Maritz, koja joj je bila pratnja na crvenom tepihu, ali i kolege - Toma Hanksa, Ritu Wilson, Salmu Hayek, kao i prošlogodišnje oskarovce Reginu King i Ramija Maleka.

Fotografiju je objavila na Instagramu uz opasku 'U dobrom društvu' i za nju, u nekih devet sati, 'zaradila' pola milijuna lajkova.

  • +11
Dodjela Oscara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: FREDERIC J. BROWN / AFP / Profimedia
  • +46
Crveni tepih na dodjeli Oscara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia