NEZABORAVNO LICE

Sjećate li se popularne 'Dadilje'? Pogledajte kako Fran izgleda danas sa 60 godina

01.02.2018 u 18:46

Bionic
Reading

Tko još nije gledao popularnu TV seriju iz 90-ih koja prati život osebujne Fran Fine? Od emitiranja prve epizode 'Dadilje' prošlo je 25 godina, a evo kako glavna glumica Fran Drescher izgleda danas sa 60 godina

Fran Fine, židovkinja nazalnog i iritantnog glasa koja se zaposli kod Broadwayskog producenta Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy) kako bi čuvala njegovo troje djece: Maggie (Nicholle Tom), Brightona (Benjamin Salisbury) i Grace (Madeline Zima), sve nas je nasmijavala svojim vrckavim karakterom i sarkastičnim humorom, a kada je poslije šest sezona serija 1999. prestala s prikazivanjem, nitko gotovo da i nije čuo za legendarnu glumicu Fran Drescher.

  • +28
Fran Drescher Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Srećom tu je Instagram kojem ne mogu odoljeti ni najveće zvijezde, a ima ga i Fran koja je u rujnu proslavila svoj 60. rođendan. Slavna glumica, redateljica i spisateljica i dalje izgleda fenomenalno, a ono što prvo upada u oči je drugačija frizura. Čini se kako je Fran s 90-tima napustila natapiranu frizuru i kratke minice, te ih zamijenila elegantnim valovima i udobnijom odjećom.

Who said relationships cant be reinvented? Love is Love!

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on

Simpatična dadilja, koja danas živi sama te se može pohvaliti time što je pobijedila rak vrata maternice, gotovo da i nije ostarila, a odaju ju tek pokoja bora i bujnije obline.

The moment we are born, we begin to die so don’t waste a single moment!

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on

Me at 60! WHATTT??? OMFG! It's ok. I'm grateful.

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on

Ladies who lunch!

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on