ŽIVI U AUSTRIJI

Sjećate li se pobjednice druge sezone 'The Voicea'? Ruža Janjiš je tad zabljesnula, a zatim nestala sa scene

16.01.2020 u 06:32

Bionic
Reading

Nova sezona showa 'The Voicea' je u punom jeku, mnogi već imaju svoje favorite među natjecateljima. Pobjednica druge sezone, Ruža Janjiš bila je od početka miljenica publike, a i svoje mentorice Indire Levak. Tijekom showa gledatelje je osvojila svojim vrsnim vokalom i neposrednošću pa njezina pobjeda nije iznenadila. Popularno natjecanje joj je otvorilo neke mogućnosti, no zadnjih godina nema je na sceni

'Ovo je stvarno ostvarenje sna. Nisam očekivala da ću pobijediti. Ova pobjeda otvorila mi je vrata glazbenog svijeta. Više ne moram zvati ljude i sve sama pripremati. Sad znam da ću snimiti album za Universal i, nadam se, napraviti pravu karijeru. Vjerujem da ćemo ići u smjeru pop-rocka jer volim nešto grublji izričaj, uz puno gitara', izjavila je nakon pobjede Ruža Janjiš.

Izvor: Društvene mreže

Mnogi je pamte po njezinoj samozatajnosti i gotovo filmske životne priče. Svoju biološku majku, naime, nikad nije upoznala, a bez mame koja ju je odgojila, ostala je u djetinjstvu. O Ruži i njezinom bratu Marku brinuli otac i baka, a nakon što im preminuo i otac, baka je preuzela brigu o Ruži i Marku.

U ratu se obitelj Odžaka u BiH preselila u Sloveniju, a kasnije u Hrvatsku. U Osijeku studirala je na Prehrambeno-tehničkom fakultetu te tamo ostala živjeti.

Na službenoj Facebook stranici posljednje što je prezentirala bilo je 2017. godine - podrška kolegi iz showa Vedranu Ljubenku koji je tad objavio singl, zadnju objavu na Instagramu je imala pri točno godinu. Fanovi i kolege iz natjecateljskog showa su je pitali gdje je nestala, a ona je samo kratko napisala: Graz. Ondje joj, kako je govorila tijekom natjecanja, živi dugogodišnji dečko. Zadnje kad je bila glazbeno aktivna pjevala je u akustičnom duu The Brown Bunny, te bendu Babylon s kojim je prestala surađivati prije dvije godine.