NEKE DANE

Pobjednica The Voicea objavila prvi singl

15.07.2016 u 19:03

Bionic
Reading

Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoj debitantski singl 'Neke dane'!

Autor pjesme je cijenjeni hrvatski tekstopisac i glazbenik Bruno Kovačić, a nastala je u suradnji s austrijskim producentskim duom EchoPilot! Singl 'Neke dane' od danas je dostupan u radijskim eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem etikete Universal Music Hrvatska!

'Presretna sam i jedva sam dočekala trenutak da objavimo pjesmu! Vrijedno smo je radili i bilo je uistinu super iskustvo – kreirati je i testirati s Brunom u Zagrebu, izmjenjivati ideje s Florianom i Martinom, koji su iz Beča, i na kraju otići u Beč te kod njih u studiju snimiti vokale i finalizirati sve! Pjesma me osvojila na poseban način i drago mi je da je sada konačno vani', otkriva Ruža i zaključuje: 'Hvala svima na podršci – od samih početaka u The Voiceu do sada, od Indire i njenog tima do moje sadašnje diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Ovo je zbilja prava glazbena avantura!'