MAGGIE WHEELER

Sjećate li se Janice iz 'Prijatelja' i njezinog iritantnog smijeha? Evo kako je on nastao

07.02.2019 u 13:02

Bionic
Reading

Osim zgoda koje je kroz 10 sezona prolazila slavna šestorka, rijetki su oni koji se ne sjećaju Chandlerove djevojke Janice i njezinog smijeha i nazalnog govora, koji su mnogi pokušali kopirati. Kako je on nastao, objasnila je sama glumica Maggie Wheeler

Iako se pojavila u samo 19 epizoda jedne od najpopularnijih serija svih vremena, one 'Prijatelji', glumica Maggie Wheeler, točnije njezin lik Janice, ostali su upamćeni za sva vremena. Razlog? Njezin nazalni govor i smijeh koji se ne može opisati riječima, ali na koji nitko nije ostao ravnodušan.

Janice i njezin smijeh u 'Prijateljima' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako je nastao taj smijeh, Maggie Wheeler otkrila je tek sada, gostujući u radijskoj emisiji Five Live na BBC radiju. Dobitna kombinacija koja ju je inspirirala bio je delfin Flipper, Woody Woodpecker i Arnold Horschack of Welcome Back.

'Postojao je taj lik Arnold Horshack koji se tako smijao, a ona sam odrastajući gledala Filppera, tu fantastičnu seriju o delfinu, i bila sam opčinjena njime i njegovim glasanjem. Na kraju sam uzela kombinaciju toga i zapravo je Janice neka vrsta konglomerata koju sam izmislila tog dana', otkrila je voditeljici i dodala:

  • +6
Maggie Wheeler Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Taj smijeh zapravo me spašavao jer je Matthew Perry bio toliko smiješan da nisam mogla ostati ozbiljna. Znala sam da ću biti u problemu ako i ja ne uspijem nasmijati sve. Zato je taj smijeh i nastao', kaže Wheeler.