OTKAČENI UMJETNIK

Sjećate li se Elvira Lakovića Lake? Predstavlja novi singl i video spot

14.03.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Svojim veselim stihovima pokorio je ne samo rodnu Bosnu i Hercegovinu nego i cijelu Europu nastupom na Euroviziji 2008. godine zajedno sa 14 godina mlađom sestrom Mirelom, ali i svojim prvijencem 'Zec'. sada predstavlja novi uradak, zanimljiva imena 'Lizalo'

Novi singl prati i video spot u kojem vesela družina (Laka, seka i i njene prijateljice) plešu i pjevuše novi Lakin hit. Autor glazbe i teksta je kao i obično Elvir Laković Laka, dok mu je pri aranžmanu pomogao Matko Gaće, inače bubnjar Lakinog benda, koji potpisuje i mix pjesme. U video spotu se pored 'brace i seke' Laković, pojavljuju Hatidža Nuhić i Naida Čelik, dok je za režiju i montažu spota odgovoran Edvin Kalić.

Reakcije medija i javnosti na Lakin novi singl 'Lizalo' za sada su i više nego sjajne. Čini se da je ovaj bosanskohercegovački umjetnik još od eurovizijskog nastupa postavio sebi zadatak da sa svakom pjesmom i spotom pomiće vlastite granice i donosi inovativan i maštoviti zvuk i sliku na domaću glazbenu scenu. Bez obzira na pomake Laka ostaje prepoznatljiv po svojoj ekstravagantnosti, dosjetljivosti i izvanrednom smislu za humor. Ipak, sve njegove pjesme nose daleko ozbiljnije filozofske i životne poruke nego što se to čini na prvo slušanje, stoji u priopćenju. 

U pratnji izvrsnog benda kojeg čine Matko Gaće (bubanj), Ozren Franić (bas) i Tomo Miladinović (gitara), Laka i Lela su prošle godine održali brojne nastupe, od kojih dobar dio u Hrvatskoj. Već i u ovoj godini imaju nekoliko dogovorenih nastupa u regiji, a uskoro  ponovo dolaze i u Hrvatsku.

Izvor: Društvene mreže