Elvir Laković Laka:

'Izmislio sam sedam novih pjesama!'

14.05.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Laka se nakon primanja nagrade MTV Music Award za najboljeg izvođača prema glasovima gledatelja MTV Adrie povukao u svoj kreativni mir i posvetio stvaranju pjesama za novi album koji će predstaviti 30.5. na koncertu u klubu Boogaloo u Zagrebu. O novom albumu, novim pjesmama, Eurosongu, boravku u Liverpoolu te predstojećem koncertu u Zagrebu, Elvir Laković Laka govorio je u inetrvjuu za tportal

Nakon što je prošle godine predstavljen kao izvođač koji će braniti boje BiH na Eurosongu, nije bilo medija u regiji koji ga nije podržao, pohvalio ili mu barem posvetio prostora kao važnom novom izvođaču u regiji. Potom je dobio još jedno priznanje u vidu nagrade MTV Music Award, kao najbolji izvođač po glasovima gledatelja MTV Adrie, koju je primio u Liverpoolu.

I zatim je uslijedila pauza od par mjeseci, tijekom kojih je Laka odlučio izmisliti nove pjesme za novi album. O novom albumu, novim pjesmama, Eurosongu, boravku u Liverpoolu i predstojećem koncertu u Zagrebu, Elvir Laković Laka ispričao je u inetrvjuu za trpotal: