James Wilkie Broderick

Sin Sarah Jessice Parker i Matthewa Brodericka podijelio simpatičan obiteljski trenutak

28.11.2023 u 17:04

Bionic
Reading

21-godišnji sin popularnog holivudskog para na Instagramu je podijelio topli obiteljski trenutak kakav nemamo često priliku vidjeti. Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick potrudili su se ne previše medijski eksponirati svoju djecu, no punoljetni James odlučio je imati otvoren profil na Instagramu i pustiti svijet u njegov privatni život

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick vjenčali su se u svibnju 1997. godine nakon šest godina veze, a 2002. godine dočekali su svoje prvo dijete - sina Jamesa Wilkieja Brodericka. Upravo James podijelio je na Instagramu jedan obiteljski trenutak koji se dogodio tijekom odmora povodom Dana zahvalnosti. Obiteljski prizor s roditeljima i 14-godišnjim sestrama James je opisao uz riječi 'Živjeli, Kalifornija'.

Obitelj poznatih holivudskih filmaša odmarala se u iznajmljenoj kući u okrugu Orange u Kaliforniji, a fotografija prikazuje kako je obitelj 'ušuškana' u jedan krevet pod prekrivačem. Selfie je to koji s pratiteljima dijeli topli obiteljski trenutak kakav obitelj rijetko kad pušta u javnost.

Fotografije otkrivaju kako je mladić proveo vrijeme u Kaliforniji, no jedna se osoba našla uvrijeđena!

'Hmmm. Nema ni poziva ujaku Adamu... Sve je to previše bolno. Volim te James!!!', napisao je Adam Shankman, producent koji je blizak prijatelj Jamesovih roditelja te je sa Sarom Jessicom Parker surađivao na filmu 'Hocus Pocus'.

I mladi je James krenuo stopama svojih roditelja pa trenutno studira klasike i klasične jezike, književnosti i lingvistiku na Sveučilištu Brown, a u lipnju je priznao da isprobava i glumu te da mu se to područje jako sviđa.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia